Telefonun ne aktif kullandığınOrtada boşta duran bir s20fe cihazım var bütün özellikleri çaışıyor, boşta durup çürüyeceğine değerlendirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım
Bana verebilirsinOrtada boşta duran bir s20fe cihazım var bütün özellikleri çaışıyor, boşta durup çürüyeceğine değerlendirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım
makul bir fiyata koyarsan neden uzun süreceğini düşünüyorsun kine bileyim satmak cok uzun surer diye baska mantıklı birsey yok mudur? kısa yoldan degerlendirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 14
değil mi sonra arkadaşına çıkmış olsun telefon ki bak tesadüfe ve parayı kırSosyal medyada içerikler üret sonra sallıyorum 10k takipçi olunca bu telefonu vereceğim fln de
windows 11 kurmayı deneyebilirsiniz edk2 ile. sd 865 vardı değil mi?Ortada boşta duran bir s20fe cihazım var bütün özellikleri çaışıyor, boşta durup çürüyeceğine değerlendirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım
aynı telefon 100k takipçiye kadar götürür asdasdkasdadeğil mi sonra arkadaşına çıkmış olsun telefon ki bak tesadüfe ve parayı kır![]()
hoca mmakul fiyattan koydugumda da yaklasık 3-4k ediyo bilemedimmakul bir fiyata koyarsan neden uzun süreceğini düşünüyorsun ki
evet hocam 865 mevcutta w11 nasıl kurulur düzgün anlatan bir yer bulamadım tutorial vs. nerede bulabilirimwindows 11 kurmayı deneyebilirsiniz edk2 ile. sd 865 vardı değil mi?