Psikiyatristim boya yapmamı önerdi. Boya yeteneğim aşırı düşük. Fakat şöyle bir tezatlık var. Karikatürlere merakım var ve çizebiliyorum. Sizce Krita programını kullanarak grafik/çizim tableti mi almalıyım yoksa boya kalemi mi?
Yok ya benim hep çizime ilgim merakım vardı.Ben boyamadan çok photoshopta manipülasyon yapmayı seviyorum hem daha az yorucu oluyor ve daha kreatif şeyler çıkıyor ortaya tavsiye ederim
Boya kokusunu çeke çeke cizicen resmi aga . Şaka bi yana düz çizgi çekerek aliştirirsan elini çok güzel resimler ortaya çıkabilir, sakinleşmek içinde en güzel yöntem bence. Bende grafik tasarım okudum bi süre zorunlu olarak tabletten çizdim ama kağıda veya tuval gibi şeylere çizmek kadar keyifli olmuyor.Psikiyatristim boya yapmamı önerdi. Boya yeteneğim aşırı düşük. Fakat şöyle bir tezatlık var. Karikatürlere merakım var ve çizebiliyorum. Sizce Krita programını kullanarak grafik/çizim tableti mi almalıyım yoksa boya kalemi mi?
tamam o zaman, çizim için yine photoshop kullanabilirsin bu arada. Kritanın artıları neler bilmiyorum ama photoshop daha kapsamlıYok ya benim hep çizime ilgim merakım vardı.
Photoshop ile Krita'nın kullanım alanları farklı.tamam o zaman, çizim için yine photoshop kullanabilirsin bu arada. Kritanın artıları neler bilmiyorum ama photoshop daha kapsamlı
Hocam valla maddi durum yok. Yani önce birinden başla sonra şunu yapmak bende olmaz. İkisinden birini yapmalıyım. Şahsen konuyu açmadan önce kafam karışıktı ama şu an ilgim tamamen grafik çizim tableti üstüne. Sizce yine de zevk verip rahatlatmaz mı?Boya kokusunu çeke çeke cizicen resmi aga . Şaka bi yana düz çizgi çekerek aliştirirsan elini çok güzel resimler ortaya çıkabilir, sakinleşmek içinde en güzel yöntem bence. Bende grafik tasarım okudum bi süre zorunlu olarak tabletten çizdim ama kağıda veya tuval gibi şeylere çizmek kadar keyifli olmuyor.
photoshopta sadece photoshop yapılmıyor ki dediğim gibi kapsamlı bi program ve bir sürü fırça çeşitleri var ücretsiz. Photoshopun sunduğu özellikler kritada kalabilirsin. Photoshop programını biliyorsan nelerden kast ettiğimi anlarsın. Neural filters, renk kalibrasyonu alanında sunduğu paneller vs vs efekt vermede rahatlarsın yaniPhotoshop ile Krita'nın kullanım alanları farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla maddi durum yok. Yani önce birinden başla sonra şunu yapmak bende olmaz. İkisinden birini yapmalıyım. Şahsen konuyu açmadan önce kafam karışıktı ama şu an ilgim tamamen grafik çizim tableti üstüne. Sizce yine de zevk verip rahatlatmaz mı?
Paralı ama işte sorun orada. Bir de boya kalemi mi grafik tablet mi?photoshopta sadece photoshop yapılmıyor ki dediğim gibi kapsamlı bi program ve bir sürü fırça çeşitleri var ücretsiz. Photoshopun sunduğu özellikler kritada kalabilirsin. Photoshop programını biliyorsan nelerden kast ettiğimi anlarsın. Neural filters, renk kalibrasyonu alanında sunduğu paneller vs vs efekt vermede rahatlarsın yani
Psikolojik problemler yaşıyorsan teknolojik aletlerden olabildiğince uzak durmanı tavsiye ederim çünkü benide deprosyana sürüklüyor. Ama illa grafik tableti alırım diyorsan rahatlamak için yeşillik sakın alanlarda grafik tabletinle çizim yapmanı tavsiye ederim.Photoshop ile Krita'nın kullanım alanları farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam valla maddi durum yok. Yani önce birinden başla sonra şunu yapmak bende olmaz. İkisinden birini yapmalıyım. Şahsen konuyu açmadan önce kafam karışıktı ama şu an ilgim tamamen grafik çizim tableti üstüne. Sizce yine de zevk verip rahatlatmaz mı?
grafik tablet, güzel bi boya kalemi seti alsan, kağıdım güzel olsun tuval de alayım desen grafik tablet parasını geçiyor.Paralı ama işte sorun orada. Bir de boya kalemi mi grafik tablet mi?
hele bu fabercastell in kuru boyaları faln ateş pahası ki faber castell yani bunun daha prismacoloru falanı filanı vargrafik tablet, güzel bi boya kalemi seti alsan, kağıdım güzel olsun tuval de alayım desen grafik tablet parasını geçiyor.
Psikolojik problemler yaşıyorsan teknolojik aletlerden olabildiğince uzak durmanı tavsiye ederim çünkü benide deprosyana sürüklüyor. Ama illa grafik tableti alırım diyorsan rahatlamak için yeşillik sakın alanlarda grafik tabletinle çizim yapmanı tavsiye ederim.
Öneri var mı grafik tablet ucuz. Ucuz dediysek de yani F/P. Hem çok dandik olmayacak hem de uygun fiyatlı olacak. O tarz.grafik tablet, güzel bi boya kalemi seti alsan, kağıdım güzel olsun tuval de alayım desen grafik tablet parasını geçiyor.
bütçe neÖneri var mı grafik tablet ucuz. Ucuz dediysek de yani F/P. Hem çok dandik olmayacak hem de uygun fiyatlı olacak. O tarz.