Neler Yeni

Yardım BOYA M1 alınır mı? BM300 ile karşılaştırıldığında nasıl olur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
BOYA M1 alınır mı? BM300 ile karşılaştırıldığında nasıl olur?
Podcast işleri ile uğraşıyorum.
Şu anki mikrofonum kulaklığımın gamepower ranger.
Sesleri dinlemek için aşağıya gidebilirsiniz.

Ben olsam BM800 alır voicemeeter ve Equalizer apo uygulamaları ile kendi sesime göre bir eq ayarı ve filtreleme sağlardım.

Phantom Power olmadan da gayet güzel ses kalitesi yakalabilir bunu da belirteyim tabii ki. Daha önce aşırı rezil bir mikrofona Equalizer Apo sayesinde gayet net dolgun ve temiz bir ses kalitesine sahip hale çevirmiştim. Voicemeeter ile de son filtrelemeler ile tertemiz cızırtısız sesler elde edebilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam BM800 alır voicemeeter ve Equalizer apo uygulamaları ile kendi sesime göre bir eq ayarı ve filtreleme sağlardım.

Phantom Power olmadan da gayet güzel ses kalitesi yakalabilir bunu da belirteyim tabii ki. Daha önce aşırı rezil bir mikrofona Equalizer Apo sayesinde gayet net dolgun ve temiz bir ses kalitesine sahip hale çevirmiştim. Voicemeeter ile de son filtrelemeler ile tertemiz cızırtısız sesler elde edebilirsiniz.
İki ürünün arasındaki fiyat farkını biliyorsunuz değil mi?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Boya BY-M1 i bilgisayarda mı kullanacaksınız yoksa telefonda mı ?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
İki yerde de kullanabilirim. Neden sordunuz?
Yani hocam şimdi bende boya by-m1 var. Discord ve bazı ufak tefek videolar çekmek için kaliteli ses kaydı yapsın diye almıştım fakat çok problem yaşadım. Bilgisayara bağladığımda ses yüksekliği berbattı. Discordda konuşurken arkadaşlarım sesimin çok az geldiğini hep söylerdi. Video kaydı aldığımda yine sesim hep az gelirdi. Ürünü telefonda ve dslr kamerada kullandığımda inanılmaz güzel bir ses alabiliyorken bilgisayarda kullandığımda seslerin çok kısıldığını fark ettim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani hocam şimdi bende boya by-m1 var. Discord ve bazı ufak tefek videolar çekmek için kaliteli ses kaydı yapsın diye almıştım fakat çok problem yaşadım. Bilgisayara bağladığımda ses yüksekliği berbattı. Discordda konuşurken arkadaşlarım sesimin çok az geldiğini hep söylerdi. Video kaydı aldığımda yine sesim hep az gelirdi. Ürünü telefonda ve dslr kamerada kullandığımda inanılmaz güzel bir ses alabiliyorken bilgisayarda kullandığımda seslerin çok kısıldığını fark ettim.
Şimdi hocam ben podcast yapıyorum.

En sonlardan bir tanesini dinler misiniz? BOYA M1 ile bu ses karşılaştırıldığında nasıl bir performans farkı var? Bi de boya m1 önerir misiniz?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Şimdi hocam ben podcast yapıyorum.

En sonlardan bir tanesini dinler misiniz? BOYA M1 ile bu ses karşılaştırıldığında nasıl bir performans farkı var? Bi de boya m1 önerir misiniz?
Sesinizi dinliyorum şu an. Hoparlör sesini yükseltmeden bir de ben kendim mikrofonla ses kaydı alıp kalite karşılaştırması yapacağım. Yaptıktan sonra tekrardan farkları buraya yazarım :)

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Teşekkür ederim. Bekliyorum.
Hocam hiç ses kaydı yapmadı desem inanır mısınız :) mikrofonu bağladım fakat kesinlikle ses kaydı yapmıyor. boya by-m1 in jak girişi 3 çizgili, bilgisayarın mikrofon girişi 2 çizgili olduğu için bir nevi bir dönüştürücü almak gerekiyor.
Şunun gibi bir ürün kullanmak gerekiyor çalışması için. Bu tür ürünler kullanıldığında ister istemez ürünün kalitesine göre boya by-m1 in ses kalitesini etkilemiş oluyor. Yani bilgisayarda stabil bir şekilde çalışmayan bir mikrofon diyebiliriz. Eğer bunun için bir çözümünüz varsa çözümü uygulayıp ses kaydı almaya çalışabilirim :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam hiç ses kaydı yapmadı desem inanır mısınız :) mikrofonu bağladım fakat kesinlikle ses kaydı yapmıyor. boya by-m1 in jak girişi 3 çizgili, bilgisayarın mikrofon girişi 2 çizgili olduğu için bir nevi bir dönüştürücü almak gerekiyor.
Şunun gibi bir ürün kullanmak gerekiyor çalışması için. Bu tür ürünler kullanıldığında ister istemez ürünün kalitesine göre boya by-m1 in ses kalitesini etkilemiş oluyor. Yani bilgisayarda stabil bir şekilde çalışmayan bir mikrofon diyebiliriz. Eğer bunun için bir çözümünüz varsa çözümü uygulayıp ses kaydı almaya çalışabilirim :)
Hocam telefondan deneyin. Ben telefondan da kayıt yapabilirim.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam telefondan deneyin. Ben telefondan da kayıt yapabilirim.
Telefondan denedim. Telefondan sesi gayet güzel kaydediyor. Sesinizle kıyaslayacak olursak daha anlayışlı ve net ses geliyor fakat biraz dip ses var boya by-m1 de. Hangisi derseniz boya derdim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacak olursanız replikası çok var bilginiz olsun. Benim ilk siparişimde replika geldiği için iade etmiştim. Şu an kullandığımı turkcellden aldım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Telefondan denedim. Telefondan sesi gayet güzel kaydediyor. Sesinizle kıyaslayacak olursak daha anlayışlı ve net ses geliyor fakat biraz dip ses var boya by-m1 de. Hangisi derseniz boya derdim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacak olursanız replikası çok var bilginiz olsun. Benim ilk siparişimde replika geldiği için iade etmiştim. Şu an kullandığımı turkcellden aldım.
Amazon dan 189 TL lik olanı almayı planlıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom