Neler Yeni

Yardım BOYA M1 alınır mı? BM300 ile karşılaştırıldığında nasıl olur?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Amazon dan 189 TL lik olanı almayı planlıyordum
Amazon'un sağlamlığı belli aslında. Bence sipariş edip deneme yapın. Memnun kalmazsanız tekrar güzel bir şekilde paketler iade edebilirsiniz. :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
İki ürünün arasındaki fiyat farkını biliyorsunuz değil mi?

Evet ben de o yüzden önerdim ya BM800'ü?

Ki bakın altını çiziyorum Phantom Power olmadan diyorum VoiceMeeter ve Equalizer Apo ile güzel ses kalitesi ve pürüzsüzlüğü yakarsınız diyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Evet ben de o yüzden önerdim ya BM800'ü?

Ki bakın altını çiziyorum Phantom Power olmadan diyorum VoiceMeeter ve Equalizer Apo ile güzel ses kalitesi ve pürüzsüzlüğü yakarsınız diyorum.
BM800 500 küsür liraydı hb de ya aa

BM800 500 küsür liraydı hb de ya aa
Serbest piyasa isteyen istediği paradan satar mantığı ve o fiyatlar genel olarak Phantom Power bulunduran modeller oluyor.

Ancak dediğim gibi iyi İki aracı uygulama ile güzel ses kalitesi ve pürüzsüzlüğü yakalanabiliyor. Abim PhatomPower ile VoiceMeeter kullanıyor kalite ve pürüzsüzlüğü iyi ancak VoiceMeeter ile çok fazla uğraştı sesi daha iyi yapabilmek için ve ses seviyesi artıyor biraz da.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
bende bm300 var ses kalitesinden gayet memnunum. Kime sorsam aşırı temiz ses diyor.

bende bm300 var ses kalitesinden gayet memnunum. Kime sorsam aşırı temiz ses diyor.
Discord sesi zaten biraz filtreleyip düzeltiyor ama ses kaydedicisi o şekilde değil maalesef.

Discordda sıfır dip ses var kendi mikrofonumda ancak ses kaydı alınca arkadan dip ses geliyor.

Podcast yapıyorum diyor kullanıcı bunun temizlenmesi gerek doğruyu söylemek gerekirse.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Discord sesi zaten biraz filtreleyip düzeltiyor ama ses kaydedicisi o şekilde değil maalesef.

Discordda sıfır dip ses var kendi mikrofonumda ancak ses kaydı alınca arkadan dip ses geliyor.

Podcast yapıyorum diyor kullanıcı bunun temizlenmesi gerek doğruyu söylemek gerekirse.
sadece discordda değil tüm platformlarda öyle diyorlar. Oyunlarda bile. Kendi kanalımda ses kayıtları var ama reklama girebilir diye atmıyorum.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Böyle konularda atabilirsin sorun olmaz.
hocam eğer çok profesyonel bir mikrofon istiyorsanız ikisini de önermem fakat giriş-orta seviye için bm300 gayet yeterli. Kayıt programı olarak OBS kullanıyorum, sadece gürültü filtresi var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam eğer çok profesyonel bir mikrofon istiyorsanız ikisini de önermem fakat giriş-orta seviye için bm300 gayet yeterli. Kayıt programı olarak OBS kullanıyorum, sadece gürültü filtresi var.
Peki podcast yapacaksam boya m1 mi bm800 mü

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Top Bottom