Neler Yeni

Öneri Böyle Bir Sistem Topladım.(şununla değişmesi iyi olur dediğiniz parça varmı?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş

Asus Dual Radeon RX 6600 DUAL​

Intel i5-11400F​

Asus PRIME H510M-K​

Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz 2 Adet​

Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8​

Corsair 650 W Carbide SPEC-DELTA RGB​

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Max 11k fazlaysa alma herşeyden kısmışsın

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Benim adımı yaz arama kısmına orda sistem var en üstlerde 14k ediyor hepsini enucuz fiyatlardan alırsan şuan kasa ve psu en ucuz fiyatta bide ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle yapcam hepsinin en ucuz fiyatını bekleyip alcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim adımı yaz arama kısmına orda sistem var en üstlerde 14k ediyor hepsini enucuz fiyatlardan alırsan şuan kasa ve psu en ucuz fiyatta bide ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle yapcam hepsinin en ucuz fiyatını bekleyip alcam
dostum foruma daha yeni katıldımda tam yapamadım dediğini

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Intel i5-11400F​

Asus PRIME H510M-K​

Güzel sistem toplamışsın ama duale o kadar para verme pulsede güzel modeldir dual bir tık daha iyi diye o kadar para verilmez

Artan parayla anakartını yükselt

Msi bu a-pro serisinde çok başarılı. bizzat z590a pro kullandım her türlü sorunu sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
Güzel sistem toplamışsın ama duale o kadar para verme pulsede güzel modeldir dual bir tık daha iyi diye o kadar para verilmez

Artan parayla anakartını yükselt

Msi bu a-pro serisinde çok başarılı. bizzat z590a pro kullandım her türlü sorunu sorabilirsin.
13900 tuttu akakçeden bakarak yaptım bu paraya iyi mi sistem

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Intel i5-11400F​

Asus PRIME H510M-K​

Hocam bu arada Spec Delta o kadar iyi bir kasa değil. Kalite olarak tek kelime etmem ama hava akışını güzel bulmuyorum.

Bunu önerebilirim kendi kasam kalite olarak vasatın üstü hava akışı ve ekran kartı desteği olarak mükemmel.

Alternatif olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
Hocam bu arada Spec Delta o kadar iyi bir kasa değil. Kalite olarak tek kelime etmem ama hava akışını güzel bulmuyorum.

Bunu önerebilirim kendi kasam kalite olarak vasatın üstü hava akışı ve ekran kartı desteği olarak mükemmel.

Alternatif olarak

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,652798496.html şu kasayı çok iyi buluyorum , bi -si varmıdır çok soru sordum kusura bakma

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,652798496.html şu kasayı çok iyi buluyorum , bi -si varmıdır çok soru sordum kusura bakma
Hava akışı vasatın üstünde, kasaya bir fan daha takarsan daha güzel olur. Msi zaten kalite olarak sıkıntı yaşamazsın ama kasanın önünde mesh panelin şeklinden dolayı mıdır bilmiyorum toz filtresi yok. Senin için önemli değilse iyi bir alternatif olabilir. Eviniz tozluysa kasayı çok tozlancak yerlere koymanı önermiyorum. (masanın altı gibi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Melih Aktaş
Hava akışı vasatın üstünde, kasaya bir fan daha takarsan daha güzel olur. Msi zaten kalite olarak sıkıntı yaşamazsın ama kasanın önünde mesh panelin şeklinden dolayı mıdır bilmiyorum toz filtresi yok. Senin için önemli değilse iyi bir alternatif olabilir. Eviniz tozluysa kasayı çok tozlancak yerlere koymanı önermiyorum. (masanın altı gibi)
psu dahil olduğu için delta rgb kullanmak istedim birsürü sistemde kullanılıyor bi sorun çıkarmaz ve görünüş olarakda güzel çok takıntılı değilim

Top Bottom