Neler Yeni

Boyle insanlara sinir oluyormusunuz?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eymenarthur
merhaba sosyel medyada gezerken bir video gorudm arkadas normal sistemini paylaşmıs ekran kartı zotac 4060ti modeli sonra yorumda boş konusan biri zotac kart ne gibi bir mesaj yazmıs zotac neyini begenmedigini soyledim o kartlar 100 derecede yanıyordur yazmış ben asus kullanıyorum boş konuşmayın yazmış hiç birşeyden anladıgı yok sırf asus kullanıyor diye diğer bütün markalara sıfır bilgisi ile sallamasına cok sinir oldum sizde boyle insanlara sinir oluyormusunuz yoksa sıkıntı bendemi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yasin Sarıca
Böyle insanlar genelde cahil oluyor her konuda,aynen kardesim asus dual en iyisi diyip geçmek bizim için en sağlıklısı.2 gün sonra hatırlamayacağımız şeyler yüzünden can sıkmak insanı yaşlandırır.Gül geç.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Rüveyda Akın
Sinir olman normal boş beleş cahil çok fazla insan var

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet ben de çok sinir olurum hakim olunmayan konuyla ilgili yorum ve önyargı ile yaklaşan bir sürü insan var. Ben de onları zorbalıyorum ezikliyorum birilerinin ders vermesi gerek çünkü ki silkelenip doğrusunu öğrenmeye hırs yapsınlar

oEnesQlf

80+ Silver
Teknoloji konusunda çok fazla bilmeden konuşan var asus ve msi dan başka marka bilmiyor o tayfa takmamak lazım

Xarun

80+
Klasik aşağılık kompleksi,bizim gibi fakir milletlerde daha sık görünen bir şey,maddiyat üzerinden ego kasma durumu.Ayrıca kendini iyi hissetmek ve içini rahatlatmak için bilinçaltına; "ben daha düzgününü aldım,daha pahalısını aldım,benim aldığım hepsinden iyi" mesajını veriyor içten içe.Ya o kartı aldığı için pişman olmuş ama kabullenemiyor,ya da özgüvensiz cahil zavallı biri."Çok düşük bir ihtimalle" de,o ürünün çok ısındığını ve tercih edilmemesi gerektiği anlatmak istemiş,ama ifade özürlüsü olduğu için de bunu becerememiş olabilir.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Onur
merhaba sosyel medyada gezerken bir video gorudm arkadas normal sistemini paylaşmıs ekran kartı zotac 4060ti modeli sonra yorumda boş konusan biri zotac kart ne gibi bir mesaj yazmıs zotac neyini begenmedigini soyledim o kartlar 100 derecede yanıyordur yazmış ben asus kullanıyorum boş konuşmayın yazmış hiç birşeyden anladıgı yok sırf asus kullanıyor diye diğer bütün markalara sıfır bilgisi ile sallamasına cok sinir oldum sizde boyle insanlara sinir oluyormusunuz yoksa sıkıntı bendemi?
Türkiye bunlardan dolu, kimse kullanmadığı ürüne yorum yapmaması gerekir iken herkes yorum yapıyor. Arkadaşım kullandığın ürünü yorumla demekten dilimde tüy bitti benim.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Ahmet Berat
Sinir olman normal hayatta böyle buglu NPC ler çok fazla. Bunlar ile gerçekte karşılaşmadığın sürece sadece vızıltı oluyorlar:
Ha bu arada... Bende Asus kullanıyorum bana itaat edeceksiniz(!)
Xd.png

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Abdullah Aydoğdu
Adam cıdden ekran kartları konusunda cahil cahil konusuyor diye niye sinirleniyorsun ki, Zotac'ın üreticisi sen misin?
Takma kafaya bu kadar. :D

biraz popüler kültür köleliğinden kaynaklı bu işte
en bilindik markayı en iyi sanıyorlar ve diğer geri kalanının da lüzumsuz fukara olarak görürler

bu sadece ekran kartı piyasasında değil genel anlamda her piyasada böyle yapıyorlar

ondan dolayı popüler kültür kölesiyle tartışacağıma köpeğime türkçe öğretirim daha sağlıklı olur

Top Bottom