Bozuk Görüntü Hatası

HounQues

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Bende viewsonic marka monitör bulunmakta bilgisayarı bazen açtığımda görüntü ekte verdiğim görseldeki gibi oluyor monitörü kapatıp açınca düzeliyor gündelik kullanımda herhangi bir sıkıntı yaratmıyor dediğim gibi sadece ilk açılışta yapıyor bu problemi. Bütün donanım parçalarına tek tek test yaptım ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım (ooct) monitörü garantiye vermeli miyim sorun nedir acaba?

Ekler

• IMG_20250602_152617.webp
    IMG_20250602_152617.webp
    459.2 KB · Hit: 14
  • IMG_20250602_152623.webp
    IMG_20250602_152623.webp
    191.1 KB · Hit: 12
kabloyu değiştirin. sadece monıtoru ac kapa yapıp duzelıyorsa bırdaha yapmıyorsa muhtemelen monıtor donanımında sorun

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
Bende viewsonic marka monitör bulunmakta bilgisayarı bazen açtığımda görüntü ekte verdiğim görseldeki gibi oluyor monitörü kapatıp açınca düzeliyor gündelik kullanımda herhangi bir sıkıntı yaratmıyor dediğim gibi sadece ilk açılışta yapıyor bu problemi. Bütün donanım parçalarına tek tek test yaptım ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım (ooct) monitörü garantiye vermeli miyim sorun nedir acaba?
Ekran kartı driverlarını sil ve tekrar yükle ramleri kontrol et aç kapa yapınca hala aynısı oluyorsa kabloyu değişir

Ekran kartı driverlarını sil ve tekrar yükle ramleri kontrol et aç kapa yapınca hala aynısı oluyorsa kabloyu değişir
Ekran kartıyla alakalı bi sorun gözükmüyor ki test de yaptım oyun da oynuyorum hiçbir sorun olmuyor. Ramleri de test ettim dediğim gibi bütün donanımı test ettim. Dediğin gibi kabloyu değiştiricem gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabloyu değiştirin. sadece monıtoru ac kapa yapıp duzelıyorsa bırdaha yapmıyorsa muhtemelen monıtor donanımında sorun
Bana da öyleymiş gibi geliyor bro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri