Neler Yeni

Bozuk kulaklığın iadesi olur mu

The GodFather

80+ Silver
Arkadaşlar hepsiburada üzerinden çarşamba günü jbl marka kulaklık siparişi verdim şimdi elime ulaştı görünüşünden anladım zaten rengi soluktu merdiven altı ürün galiba. Neyse test ettim bunun bası sanki patlak balon gibi, sesi filan rezalet iade talebi açacam birazdan nasıl sonuçlanır?
Bimde satılan 15-20 tl lik kulaklıklar bile daha iyidir
Not: daha teslim edildi de gözükmüyor o yüzden bekliyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Arkadaşlar hepsiburada üzerinden çarşamba günü jbl marka kulaklık siparişi verdim şimdi elime ulaştı görünüşünden anladım zaten rengi soluktu merdiven altı ürün galiba. Neyse test ettim bunun bası sanki patlak balon gibi, sesi filan rezalet iade talebi açacam birazdan nasıl sonuçlanır?
Bimde satılan 15-20 TL lik kulaklıklar bile daha iyidir
Elektronik ürünleri açtığında iade edilmiyor dendi bana
Herhangi bir arıza varsa servise gönderebilirsiniz dendi

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektronik ürünleri açtığında iade edilmiyor dendi bana
Herhangi bir arıza varsa servise gönderebilirsiniz dendi
iadesi olmazsa o paralar haram olsun satıcıya bozuk ürün satmak nedir kırmızı renk olanını aldım bana gelen kırmızıya benzer bişe

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
iadesi olmazsa o paralar haram olsun satıcıya bozuk ürün satmak nedir kırmızı renk olanını aldım bana gelen kırmızıya benzer bişe
Umarım iade ederler ben hepsiburadanın bana söylediğini söyledim hocam size bir yararı olur diye

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Bimde satılan 15-20 TL lik kulaklıklar bile daha iyidir
Iade etmek icin talep olusturursun sorna muhtemelen dis jelatinini actigin icin iadeyi reddederler. Benim de basima geldi cunku. Şikayet vardan şikayet oluştur 10dk icinde hemen seni ariyolar. Bana parami satici degil hepsiburada iade etmisti

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iade etmek icin talep olusturursun sorna muhtemelen dis jelatinini actigin icin iadeyi reddederler. Benim de basima geldi cunku. Şikayet vardan şikayet oluştur 10dk icinde hemen seni ariyolar. Bana parami satici degil hepsiburada iade etmisti
kulaklık teslim edildi olarak gözükmüyor hepsiburada da onu bekliyom

Top Bottom