Neler Yeni

Çözüldü✓ Bozuk logitech G413 Carbon alınır mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Agalar bi arkadaşta var klavye bazı tuşlar zor basıyormuş, 2 defa basıyormuş hatta. Sizce bunu 100 liraya alıp kendim tamir edebilir miyim? Mekanik bir klavye sonuçta.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
100 liraysa bedava ben olsam direk alırdım.En en kötü ihtimal yedek parça olarak kullanırsın.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 liraysa bedava ben olsam direk alırdım.En en kötü ihtimal yedek parça olarak kullanırsın.
Benim klavyeye ihtiyacım var. Nasıl yaptırabilirim ya da kendim yapabilirim? Bir de ürünün garantisi vs yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,093
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onun klasik sorunlarından biri diye biliyorum, öyle içi açılacak bir şeyde değil bu zaten.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Onun klasik sorunlarından biri diye biliyorum, öyle içi açılacak bir şeyde değil bu zaten.
Valla forumca tamiratında yardımcı oluruz diyen olursa alacağım. Ama tamir işini falan bilmiyorum hiç. Almayım mı sizce?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Agalar bi arkadaşta var klavye bazı tuşlar zor basıyormuş, 2 defa basıyormuş hatta. Sizce bunu 100 liraya alıp kendim tamir edebilir miyim? Mekanik bir klavye sonuçta.
Dostum ürünün garantisi var mı bu çok önemli eğer var ise direk al ve Logitech e yazıp değişim iste tabi satan kişi değişim istemediyse. Ben 3 defa 0 g213 klavye aldım ve değişim yaptırdım hepsinde 😂

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
hiçbilmiyorsan alma

lehim kalemin varmı?
Yok aga. Baya kronik sorunluymuş baktım da biraz. Lehim kalemi alsam becerebilir miyim? Uzun işçilik mi istiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ürünün garantisi var mı bu çok önemli eğer var ise direk al ve Logitech e yazıp değişim iste tabi satan kişi değişim istemediyse. Ben 3 defa 0 g213 klavye aldım ve değişim yaptırdım hepsinde 😂
Garantisi yok aga olsa kendisi değiştirir.

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Yok aga. Baya kronik sorunluymuş baktım da biraz. Lehim kalemi alsam becerebilir miyim? Uzun işçilik mi istiyor?

Bazen Logitech garanti olmasa bile değişim yapabiliyor Logitech sitesinden destek almanızı öneririm. Gerçekten Logitech müşterisine çok sahip çıkıyor bu konularda garanti olmasa dahi değişim yaptıklarını çok gördüm bi şansınızı deneyin derim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Bazen Logitech garanti olmasa bile değişim yapabiliyor Logitech sitesinden destek almanızı öneririm. Gerçekten Logitech müşterisine çok sahip çıkıyor bu konularda garanti olmasa dahi değişim yaptıklarını çok gördüm bi şansınızı deneyin derim.
Aga çıkmaz ki. Ben en son logitech g300s vardı garantisi 1 ay geçti diye çift basma sorunu vardı. Değişim yapmadılar. Bunu yapacaklarını sanmıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,276
İsim
Diyarhan
Garantisi yok herhalde eğer varsa 100tl ye ben alayım.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Agam lehim kalemin varsa bile bir de onun bozuk switchlerini değiştirmen gerek zannedersem. Switchi internetten alırım dersen al değiştir babalar gibi kullan. Ama masraflarını falan hesap edip alırsan daha iyi olur senin açından. Lehim işi eğer ki zor bir yerde değilse seni fazla zorlamaz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

lehim kalemi pompa veya emdirme teli lehim alman gerekieck ve baya zahmetli yapamazsın daha önc ehiç yapmadıysan

Top Bottom