Neler Yeni

Bozulan rx5500xt yerine rx5500xt nitro+

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan Ceylan
Önceki konudan anlarsınız olayı. Sizce sapphire nitro plus radeon rx 5500 xt 8gb alayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankacığım anlamadım galiba. Eski konuda olayı anlatıyorum. Dikkatli okursan anlarsın. Donanım Arşivi Sistem-4 almıştım ve ekran kartımda sıkıntı çıktı. 1 aydan fazla oldu daha yeni bilgi geldi. 5500xt sağlanamadığı için onun özelliklerinde bir ekran kartı vereceklerini söylediler. Dava açacağımı söyledim hemen yok şöyle yok böyle dediler vazgeçirdiler. Konu bu ve yeni ekran kartı olarak sapphire nitro plus radeon rx 5500 xt 8gb bunu önerdiler. Olay bu. Ben de alayı mı diye konu açtım.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Önceki konudan anlarsınız olayı. Sizce sapphire nitro plus radeon rx 5500 xt 8gb alayım mı?
Sanırım bir sorunu yok şık bir kart alabilirsin başka ne yapsınlar adamlar .d

Stieler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Ertaş
Yazılımı nasıl? Çok kötü bir yazılımı yoksa al bence.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
kankacığım anlamadım galiba. Eski konuda olayı anlatıyorum. Dikkatli okursan anlarsın. Donanım Arşivi Sistem-4 almıştım ve ekran kartımda sıkıntı çıktı. 1 aydan fazla oldu daha yeni bilgi geldi. 5500xt sağlanamadığı için onun özelliklerinde bir ekran kartı vereceklerini söylediler. Dava açacağımı söyledim hemen yok şöyle yok böyle dediler vazgeçirdiler. Konu bu ve yeni ekran kartı olarak sapphire nitro plus radeon rx 5500 xt 8gb bunu önerdiler. Olay bu. Ben de alayı mı diye konu açtım.

Alınabilir bir kart

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun

Al banada aynısı geldi

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
bir daha asla alışveriş yapmayacağım zaten ama şu anda zorunluyum.
Ooo alın o zaman hem de aynı fiyata ancak şunu söyliyim sıcaklık yüksek ise korkmayın sapphıre kartlar sıcak ama sessizler. Fazlar sessizlik için yavaş döndüğünden azıcık ısınıyor korkmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom