anakarttan anakarta değişiyor mu braket ayakları am4 uyumlu falan yazıyor diye biliyorum anakart soketi nekule tipi soğutucu alıcam anakart braketim yok takmak için buna gerek varsa nerden alabillirim link atarmıısnız
Braket olmadan soğutucu takamazsın. Pahalı bir şey değil zaten, 3d printer'da bile basılabiliyor.kule tipi soğutucu alıcam anakart braketim yok takmak için buna gerek varsa nerden alabillirim link atarmıısnız
Soğutuculardan braket çıkmaz.kule tipi soğutucunun içinden çıkıyor olması lazım
ben wraith prism aldım içinden geldi diye hatıralıorum
pek bilmemde r5 3600 ile wraith prsim kullanıyorum tatmin ediyor öyle ısınma sorunu falan olmuyor200 TL bütçem var kule tipi soğutucu ne alabillirim
Çok az daha arttırırsan t6 ultra'yı alabilirsin. Bu bütçede en iyilerdendir.200 TL bütçem var kule tipi soğutucu ne alabillirim
İlk başta anakartın soğutucu takılacak yerde plastik parça geliyor siz stok soğutucuyu takmak için onu çıkarıyorsunuz eğer onu çöpe atmadıysanız gerek yok attıysanız internetten filan temin etmelisiniznasil ya, ben se224xt almayi dusunuyordum. anakartim b560m pro e. ekstradan aparat mi almam lazim anlamadim?
valla ben bisey cikarmadim takarken direkt taktimİlk başta anakartın soğutucu takılacak yerde plastik parça geliyor siz stok soğutucuyu takmak için onu çıkarıyorsunuz eğer onu çöpe atmadıysanız gerek yok attıysanız internetten filan temin etmelisiniz
soğutucudan soğutucuya değişir, kendinden montaj braketli bir soğutucu varsa gerek yok ama mandallı yapıda ise am4 aparatlara ihtiyacın var
yol hocam arkadaşın elinde amd aparat yokmuşgaliba(anakart ile gelen)nasil ya, ben se224xt almayi dusunuyordum. anakartim b560m pro e. ekstradan aparat mi almam lazim anlamadim?
intel icin gerek yok yani degil mi dogru anladimyol hocam arkadaşın elinde amd aparat yokmuşgaliba(anakart ile gelen)
zaten senin soğutucu için hr şey çıkıkyor içinden