Neler Yeni

Braket olmadan kule tipi soğutucu takılabillirmi

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
kule tipi soğutucu alıcam anakart braketim yok takmak için buna gerek varsa nerden alabillirim link atarmıısnız

En İyi Cevap
Konuya bi açıklık getirelim:

AM4 uyumlu anakartlarda kule tipi ve sıvı soğutucu takmak için gereken AM4 braket adı verilen 2 adet anakartın orijinalinde anakarta takılı olarak gelen parça mevcut ve bu parça stok soğutucu takılırken çıkarılması gerekiyor.Genelde stok soğutucu ile geldiği için hazır sistemler bu braketler anakartın kutusunun içine geri koyuluyor sistemi montajlayanlar tarafından ama bazı durumlarda kayboluyor veya çalınıyor bu durumda internetten AM4 braket adı verilen parçayı edinip sıvı soğutucu veya kule tipi soğutucu için bu parçayı edinmek gerekiyor.

Yukarıda bi arkadaş B560 için sormuş ,İntelde durum biraz daha farklı intelde AM4 braket diye bir şey yok.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
kule tipi soğutucu alıcam anakart braketim yok takmak için buna gerek varsa nerden alabillirim link atarmıısnız
anakarttan anakarta değişiyor mu braket ayakları am4 uyumlu falan yazıyor diye biliyorum anakart soketi ne

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
misfit
Braket olmadan soğutucu takamazsın. Pahalı bir şey değil zaten, 3d printer'da bile basılabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kule tipi soğutucunun içinden çıkıyor olması lazım
ben wraith prism aldım içinden geldi diye hatıralıorum
Soğutuculardan braket çıkmaz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
misfit
200 TL bütçem var kule tipi soğutucu ne alabillirim
Çok az daha arttırırsan t6 ultra'yı alabilirsin. Bu bütçede en iyilerdendir.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
nasil ya, ben se224xt almayi dusunuyordum. anakartim b560m pro e. ekstradan aparat mi almam lazim anlamadim?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
nasil ya, ben se224xt almayi dusunuyordum. anakartim b560m pro e. ekstradan aparat mi almam lazim anlamadim?
İlk başta anakartın soğutucu takılacak yerde plastik parça geliyor siz stok soğutucuyu takmak için onu çıkarıyorsunuz eğer onu çöpe atmadıysanız gerek yok attıysanız internetten filan temin etmelisiniz

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
İlk başta anakartın soğutucu takılacak yerde plastik parça geliyor siz stok soğutucuyu takmak için onu çıkarıyorsunuz eğer onu çöpe atmadıysanız gerek yok attıysanız internetten filan temin etmelisiniz
valla ben bisey cikarmadim takarken direkt taktim

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
soğutucudan soğutucuya değişir, kendinden montaj braketli bir soğutucu varsa gerek yok ama mandallı yapıda ise am4 aparatlara ihtiyacın var

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
soğutucudan soğutucuya değişir, kendinden montaj braketli bir soğutucu varsa gerek yok ama mandallı yapıda ise am4 aparatlara ihtiyacın var
bu soğutucu benim anakartımla uyumlu mu? takabillirmiyim asus b350m-a

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
yol hocam arkadaşın elinde amd aparat yokmuşgaliba(anakart ile gelen)
zaten senin soğutucu için hr şey çıkıkyor içinden

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Top Bottom