Neler Yeni

Rehber Brave Browser BAT Token Nasıl Çekilir?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kimlik, selfie, duruma göre ikametgah.
upholder sadece kimlik mi istiyor? yoksa selfie de gerekiyor mu? selfie işi yaş ben 18 değilim annemi babamı da ikna edemem muhtemelen.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
upholder sadece kimlik mi istiyor? yoksa selfie de gerekiyor mu? selfie işi yaş ben 18 değilim annemi babamı da ikna edemem muhtemelen.
Kimlik ve selfie atmıştım zamanında sanırım, 1 yıl önce falan üye oldum ben upholda sonradan bağladım brave browsera

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostum aylık ne kadar para kazanıyorsun?
Para çekimini hangi kartla yapıyorsun?
kripto borsası stabilken aylık 5-6$ civarı veriyordu, şuan piyasa düşüşte olduğu için 2$ falan anca veriyor ama ben zaten hesapta bekletiyorum sonra binancetr atıp garanti kartıma atıyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@rdeM bana ilk 1-2 saat her 10dkda bir 0.010 bat verdi ama son 1 saattir reklam hiç göstermedi bile sende de öyle mi oldu?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
kripto borsası stabilken aylık 5-6$ civarı veriyordu, şuan piyasa düşüşte olduğu için 2$ falan anca veriyor ama ben zaten hesapta bekletiyorum sonra binancetr atıp garanti kartıma atıyorum.
Tamamdır, teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rdeM bana ilk 1-2 saat her 10dkda bir 0.010 bat verdi ama son 1 saattir reklam hiç göstermedi bile sende de öyle mi oldu?
Valla bende reklam engelleyici var.
Rastgele bakıyorum arada ne kadar artmış diye. :D
Oraya sürekli bakarsan hiç artmıyor gibi geliyor sana.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Tamamdır, teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bende reklam engelleyici var.
Rastgele bakıyorum arada ne kadar artmış diye. :D
Oraya sürekli bakarsan hiç artmıyor gibi geliyor sana.
dostlar reklam ayarlarını vs bu videoda anlatmıştım bir bakabilirsiniz, buna ekstra olarak brave news geldi o da iyi veriyor onu da etkinleştirin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dostlar reklam ayarlarını vs bu videoda anlatmıştım bir bakabilirsiniz, buna ekstra olarak brave news geldi o da iyi veriyor onu da etkinleştirin
news nerden açılıyor? bulamadım ayarlarda.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Alıntıyı görüntüle

Brave Browser kullanımınızda size BAT Token hediye veriyor.
Peki biriken BAT Tokenlarınızı nasıl çekeceksiniz kısaca, lafı dolandırmadan anlatalım.

1.Uphold hesabı açın. 18 yaş sınırı vardır. Ailenizin kimliğini kullanmak veya kullanmamak.
2. Brave Rewards ayarlarından Uphold hesabınızı tarayıcıya bağlayın.
3.(Burayı unuttum!) Kazandığınız BAT'lar ya belli periyotlarla Uphold hesabınıza aktarılıyor. Ya da siz bir tuşla aktarıyorsunuz.
BAT'lar Uphold'da! Sonra?
4. Brave Browswe BAT'ları XRP'ye çevirin.
Alıntıyı görüntüle
Ana sayfada sağda bulunan Anything to Anything bölümünde Transact sekmesinde From yazan yere "Brave Browser"ı seçin, To yazan yeri Cryptocurrencies başlığı altından "XRP"yi seçin. Miktarı fulle, onay ver.
5.XRP'leri Binance (fark etmez) hesabınıza aktaralım.
Ben işlemi çoktan yaptığım için uygun fotoğraf gösteremiyorum.
Yine aynı yere gelin. From'u "XRP" olarak seçin. To yazan yeri ise Crypto Networks başlığı altından XRP seçin. Miktarı fulleyin. İşlemi ön izleyin.
XRP cüzdan adresinizi ve MEMO numaranızı girdikten sonra işleme onay verin.
⚠️MEMO adresinin yanlış veya eksik girilmesi paranızın kaybına sebeptir.
bir ara kullanıyordum brave browser ı fakat sonrasında tokenlerim silinmeye başladı reklam izledikçe token gelememe sorunu olunca falan bıraktım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Top Bottom