Mustifa
80+ Bronze
Bilmeyenler için brave önünüze çıkan reklamlardan para kazandıran bir uygulama ve kendi içerisinde reklam engelleyiciside var. Eğer sizde opera, google... gibi tarayıcıları uzun vakitler kullanıyorsanız, Brave tam size göre.
Tarayıcıyı ilk indirdiğinizde direk para kazanma özelliği açık olarak gelmeyebiliyor. Merak etmeyin açması çok kolay.
Para kazanmayı açmak için yapmanız gerekenler:
Ok ile gösterilen yere tıklayıp, Ödül Ayarları sekmesine giriş yapınız.
Reklamlar yazıyor o yazının sağ tarafında ki butonu görünen gibi yapın.
(Ufak bi taktik veriyim. Açtığınız o şeyin yanında bi logo var ona tıklayınız ve ordan saatte 5 reklamı seçin.)
Ve bu kadar Para Kazanmayı açtınız.
Diyelimki paranız birikti ve çekme istiyorsunuz. Kontrol etmenız gereken bir kaç şey var.
1) Sonraki ödeme tarihi sizde ne? ( Bende görüyorsunuz 6 Haziran )
2) İndirme tarihiniz. ( Ben ayın 10'nunda indirdiğim için 6 yazsa bile 10'nundan önce çekemiyorsunuz)
3) İndirme tarihiniz geldiğinde ilk görseldiki ok ile gösterilen yere tıkladığınızda size bi robot doğrulması çıkacaktı o dğrulamayı yapınız. ( Benden size tavsiye o robot doğrulamsını indirdiğiniz günden 1 gün söran Örn: Ben 10'nunda indirdim 11'de yaptım)
Bu 3 adımda başarılı ise şimdi esas para çekme adımına geçebiliriz. (Uyarı! 1 Bat'tan aşağı işlemleri denemeyiniz)
Öncelikle takipkazan.com sitesine üye oluyorsunuz.
Gördüğünüz gibi Diğer Görevler yazısına tıklıyorsunuz.
Bat TL Çevirme yazısına tıklıyorsunuz.
Yukarda ki üçgene tıklayıp Bir Bahşiş Göndere tıklayınız ve bahşişi gönderiniz.
Üçgene tıklayıp Ödül Ayaraları yazısına tıklayıp gelen ekranda aşşağı doğru iniyoruz. Orda Bahşişler olucak oranın Ekran Görüntüsünü alınız.
Örnek Fotoğraf:
Bu ekran görüntüsü gibi alınız.
Diyelim aldınız şimdi ne yapacaksınız?
imgyukle.com sitesine gidiniz ve oraya fotoğrafı yükleyiniz.
Gösterilen yerdeki linki kopyalayınız ve geri takipkazan.com sitesine gidiniz.
Örnek diyen kısma resim linkini yapıştırıp Resmi Gönder tuşuna tıklayınız. ( Bu işlem 3 iş günü sürebilir )
Diyelim paranız site bakiyenize geldi.
Site bakiyenizi görmek için:
Bakiyeniz orda gözükecektir.
Şimdi site bakiyenizi kartınıza atmaya geçelim.
Hesap İşlemlerine tıklayıp Para Çek'e basınız.
Gerekli bilgileri giriniz ve 3 İş Günü bekleyiniz.
Bu kadar paranız artık elinizde.
Ben 50 TL ve kesintisiz geldi.
(Not en az 10 TL çekebiliyorsunuz)
Tarayıcıyı ilk indirdiğinizde direk para kazanma özelliği açık olarak gelmeyebiliyor. Merak etmeyin açması çok kolay.
Para kazanmayı açmak için yapmanız gerekenler:
Ok ile gösterilen yere tıklayıp, Ödül Ayarları sekmesine giriş yapınız.
Reklamlar yazıyor o yazının sağ tarafında ki butonu görünen gibi yapın.
(Ufak bi taktik veriyim. Açtığınız o şeyin yanında bi logo var ona tıklayınız ve ordan saatte 5 reklamı seçin.)
Ve bu kadar Para Kazanmayı açtınız.
Diyelimki paranız birikti ve çekme istiyorsunuz. Kontrol etmenız gereken bir kaç şey var.
1) Sonraki ödeme tarihi sizde ne? ( Bende görüyorsunuz 6 Haziran )
2) İndirme tarihiniz. ( Ben ayın 10'nunda indirdiğim için 6 yazsa bile 10'nundan önce çekemiyorsunuz)
3) İndirme tarihiniz geldiğinde ilk görseldiki ok ile gösterilen yere tıkladığınızda size bi robot doğrulması çıkacaktı o dğrulamayı yapınız. ( Benden size tavsiye o robot doğrulamsını indirdiğiniz günden 1 gün söran Örn: Ben 10'nunda indirdim 11'de yaptım)
Bu 3 adımda başarılı ise şimdi esas para çekme adımına geçebiliriz. (Uyarı! 1 Bat'tan aşağı işlemleri denemeyiniz)
Öncelikle takipkazan.com sitesine üye oluyorsunuz.
Gördüğünüz gibi Diğer Görevler yazısına tıklıyorsunuz.
Bat TL Çevirme yazısına tıklıyorsunuz.
Yukarda ki üçgene tıklayıp Bir Bahşiş Göndere tıklayınız ve bahşişi gönderiniz.
Üçgene tıklayıp Ödül Ayaraları yazısına tıklayıp gelen ekranda aşşağı doğru iniyoruz. Orda Bahşişler olucak oranın Ekran Görüntüsünü alınız.
Örnek Fotoğraf:
Bu ekran görüntüsü gibi alınız.
Diyelim aldınız şimdi ne yapacaksınız?
imgyukle.com sitesine gidiniz ve oraya fotoğrafı yükleyiniz.
Gösterilen yerdeki linki kopyalayınız ve geri takipkazan.com sitesine gidiniz.
Örnek diyen kısma resim linkini yapıştırıp Resmi Gönder tuşuna tıklayınız. ( Bu işlem 3 iş günü sürebilir )
Diyelim paranız site bakiyenize geldi.
Site bakiyenizi görmek için:
Bakiyeniz orda gözükecektir.
Şimdi site bakiyenizi kartınıza atmaya geçelim.
Hesap İşlemlerine tıklayıp Para Çek'e basınız.
Gerekli bilgileri giriniz ve 3 İş Günü bekleyiniz.
Bu kadar paranız artık elinizde.
Ben 50 TL ve kesintisiz geldi.
(Not en az 10 TL çekebiliyorsunuz)