Neler Yeni

BT Üzerinden Verim Alamıyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Evet, ona da göz attım ama değişim olmadı.
Windowsun ses ayarlarina gelin. Ordan kulakligi bulup ozellikler diyin.Gelismis kismina gelip, bu aygit uzerinde uygulamalarin ozel kontrolu seceneginden tiki kaldirin, cd kalitesini (44100hz) secin

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,373
İsim
Selim
O zaman bir sorun olmuyor. Asıl sorun YT üzerinden bir şeyler dinlerken oluyor.
Wifi ile bt kartı bir olduğu için bu sorun oluyor. Sendeki sorun ablamın pcde vardı wifi bağlıyken müzik açılınca cızırtı geliyordu. Bende wifi bağlıyken direkt ses gelmiyor geliyorsa da eller serbest modunda geliyor. Ya pcye ethernet bağlayacaksın ya da telefondan usb internet paylaşımı açıp wifiyi usb ile vereceksin pcye.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Windowsun ses ayarlarina gelin. Ordan kulakligi bulup ozellikler diyin.Gelismis kismina gelip, bu aygit uzerinde uygulamalarin ozel kontrolu seceneginden tiki kaldirin, cd kalitesini (44100hz) secin
Yapmıştım zaten ama internetten müzik dinlediğimde cızırtılar hâlen mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wifi ile bt kartı bir olduğu için bu sorun oluyor. Sendeki sorun ablamın pcde vardı wifi bağlıyken müzik açılınca cızırtı geliyordu. Bende wifi bağlıyken direkt ses gelmiyor geliyorsa da eller serbest modunda geliyor. Ya pcye ethernet bağlayacaksın ya da telefondan usb internet paylaşımı açıp wifiyi usb ile vereceksin pcye.
Şimdi onu düşünüyordum ancak birçok kişi bu şekilde kullanıyor.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Yapmıştım zaten ama internetten müzik dinlediğimde cızırtılar hâlen mevcut.
Yukarıdaki arkadaşın dediğide mantıklı geldi. İsterseniz ethernet takıp deneyin.Son olarak bir olası çözüm önerisi yapacağım başka aklıma gelmiyor çünkü
Yüksek performans moduna gelip, işlemci minimum calisma oranini 100 yapin o sekilde deneyin. Tabi bu cozum saglikli bir cozum degil fakat islemciden kaynakli mi degil mi bir nebze anlayabiliriz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yukarıdaki arkadaşın dediğide mantıklı geldi. İsterseniz ethernet takıp deneyin.Son olarak bir olası çözüm önerisi yapacağım başka aklıma gelmiyor çünkü
Yüksek performans moduna gelip, işlemci minimum calisma oranini 100 yapin o sekilde deneyin. Tabi bu cozum saglikli bir cozum degil fakat islemciden kaynakli mi degil mi bir nebze anlayabiliriz
Evet. İşlemciyi sürekli %100 yükte kullandığımda da sorun mevcuttu. Muhtemelen net bir çözümü yok bu sorunun. Yardımın ve vakit ayırdığın için teşekkürler.

Top Bottom