Neler Yeni

Öneri Bu 2 laptop arasından hangisini tercih etmeliyim?

Reaksiyon skoru
20
Tıp öğrencisiyim ve staj için bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem 8-10 arası. Amacım oyun oynamak değil ama elbette oyun da oynarım arada. Pubg, Valorant, Fifa gibi oyunları kastediyorum. Bunun için 2 tane laptop buldum. Birisi dahili ekran kartlı diğeri harici ekran kartlı. Ekran boyutu önemli değil birisi 15.6 diğeri 14 inç. Ekran paneli olarak da birisi IPS diğeri TN. Bunun ne gibi dezavantajları olur bilmiyorum. Aşağıya linkleri bırakıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

15.6 inç IPS panel dahili ekran kartı

14 inç TN panel harici ekran kartı

Tıp öğrencisiyim ve staj için bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem 8-10 arası. Amacım oyun oynamak değil ama elbette oyun da oynarım arada. PUBG, Valorant, Fifa gibi oyunları kastediyorum. Bunun için 2 tane laptop buldum. Birisi dahili ekran kartlı diğeri harici ekran kartlı. Ekran boyutu önemli değil birisi 15.6 diğeri 14 inç. Ekran paneli olarak da birisi IPS diğeri TN. Bunun ne gibi dezavantajları olur bilmiyorum. Aşağıya linkleri bırakıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

2 linkte ayni
max butceniz ne kadar ona gore onerelim huaweilerde ram arttirma yok

Aynı linki iki defa kopyalamışsınız hocam.

TN IPS farkına gelirsek, renk canlılığı ve görüş açılarında IPS panel çok bariz şekilde üstündür. Mümkün olduğunca TN'den kaçının.

İkisi aynı aralarında ilk mantıklı olur ıps ekran var

Tıp öğrencisiyim ve staj için bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem 8-10 arası. Amacım oyun oynamak değil ama elbette oyun da oynarım arada. PUBG, Valorant, Fifa gibi oyunları kastediyorum. Bunun için 2 tane laptop buldum. Birisi dahili ekran kartlı diğeri harici ekran kartlı. Ekran boyutu önemli değil birisi 15.6 diğeri 14 inç. Ekran paneli olarak da birisi IPS diğeri TN. Bunun ne gibi dezavantajları olur bilmiyorum. Aşağıya linkleri bırakıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

kalan parayla ram update yap.

Harici ekran kartı daha iyi olur diye düşündüğüm için bunu alıp +512GB depolama ve +8GB ram upgrade yapmaya karar verdim
MX 350 çok güçsüz bir kart.

MX 350 çok güçsüz bir kart.
R5 5500U'nun güçlü bir işlemci olduğunu biliyorum tabii ki. Lakin araştırmalarım sonucunda;
İ5-1135G7 & MX350 tandeminin, Ryzen 5 5500U & Radeon Graphics tandeminden daha iyi olduğunu gözlemledim.
Yoksa ben de farkındayım MX350'nin GTX1650'lerden falan çok daha güçsüz olduğunun.

R5 5500U'nun güçlü bir işlemci olduğunu biliyorum tabii ki. Lakin araştırmalarım sonucunda;
İ5-1135G7 & MX350 tandeminin, Ryzen 5 5500U & Radeon Graphics tandeminden daha iyi olduğunu gözlemledim.
Yoksa ben de farkındayım MX350'nin GTX1650'lerden falan çok daha güçsüz olduğunun.
Hocam PUBG için mx350 de olsa harici ekran kartı şart oluyor attığınız lenovo alınabilir ama 14 inç haberiniz olsun boyut küçüktür ama taşıma açısından çok rahattır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,291
Üyeler
173,163
Son üye
phoenix2334
Geri