Bu 2 televizyon modeli arasında kaldım

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
703
Samsung televizyonlar çok kaliteli
Birkaç model televizyon kullanıyoruz en iyisi Samsung diyebilirim alalı baya oldu ama hiç arayüzlerinde yavaşlık olmadı güncellemeler geliyor görüntü olarak da çok güzel veriyor.
Değer gibi

Samsung televizyonlar çok kaliteli
Birkaç model televizyon kullanıyoruz en iyisi Samsung diyebilirim alalı baya oldu ama hiç arayüzlerinde yavaşlık olmadı güncellemeler geliyor görüntü olarak da çok güzel veriyor.
Değer gibi
Saol dostum tavsiyen için smart tv mi kullandığın model?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lg alın lg televizyon konusunda samsungdan iyi
Önerdiğiniz var mı bu fiyat aralığında?

ikiside para etmez alırsanız elinizde kalır 2. elde satamazsınız marka takıntınız olmasın o paraya 50'' smart 4 k tv ler var alın beğenmezseniz iade edin ama paranız ıisraf etmeyin şu saatten sonra 2021 2022 de kimse 1080p tv almıyacak tavsiyem morio 50'' veya telefox veya awox un 50'' modellerine bakın aynı fiyat şua nmaddi durumum olmadığı için alamıyorum ben

Evet 7 yıl öncesinden kullanıyorum muazzam bir şey smart tv televizyonum

ikiside para etmez alırsanız elinizde kalır 2. elde satamazsınız marka takıntınız olmasın o paraya 50'' smart 4 k tv ler var alın beğenmezseniz iade edin ama paranız ıisraf etmeyin şu saatten sonra 2021 2022 de kimse 1080p tv almıyacak tavsiyem morio 50'' veya telefox veya awox un 50'' modellerine bakın aynı fiyat şua nmaddi durumum olmadığı için alamıyorum ben
Televizyonu koyacağım yere maximum 32" boyutlarında televizyonlar sığıyor malesef o yüzden. Birde bahsettiğinz tarz markaları kullanan hiç duymadım yani ister istemez insan güvenemiyor.

Evet 7 yıl öncesinden kullanıyorum muazzam bir şey smart tv televizyonum
Teşekkürler tavsiye için.

Televizyonu koyacağım yere maximum 32" boyutlarında televizyonlar sığıyor malesef o yüzden. Birde bahsettiğinz tarz markaları kullanan hiç duymadım yani ister istemez insan güvenemiyor.

Teşekkürler tavsiye için.
bende öyle düşündüm ama kesinlikle öyle değil herkes böyle düşünseydi o markalar asla gelişemezdi zaten 1 şans vermek lazım alanların çoğu morio dan memnun tavsiye ederim 32'' alacaksanızda a101 de 900 tl ye lg geliyor veya hi-level geliyor gene 2.5k vermenize gerek yok

bende öyle düşündüm ama kesinlikle öyle değil herkes böyle düşünseydi o markalar asla gelişemezdi zaten 1 şans vermek lazım alanların çoğu morio dan memnun tavsiye ederim 32'' alacaksanızda a101 de 900 TL ye lg geliyor veya hi-level geliyor gene 2.5k vermenize gerek yok
Teşekkürler öneri için ben bir takip edeyim değerlendireyim.

Evet smart tv modelini hatırlamıyorum biraz eski ama eski olduğunu anlamazsın :)

bende öyle düşündüm ama kesinlikle öyle değil herkes böyle düşünseydi o markalar asla gelişemezdi zaten 1 şans vermek lazım alanların çoğu morio dan memnun tavsiye ederim 32'' alacaksanızda a101 de 900 TL ye lg geliyor veya hi-level geliyor gene 2.5k vermenize gerek yok
Morio güzel marka hocam aynen öyle milletimiz oyle markalardan korkuyor ama🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,572
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri