- Bütçe
- 26000
Soğutma performansı vs yeterli olur mu 3 fanlı modeller arasında seçim yapmaya çalışıyorum bu fiyatlara yakın hangisi alınabilir
Memnunsunuz yani ben siyahına göre arada 700tl fark var diye bunu sipariş etmek istiyorum olmadı kasayı beyaz alırımBeyaz sistemim için sipariş verdim çok araştırdım kalın soğutması güzel estetik top tier bir modeldir.
Bu tarz yorumlar görmek sevindirici ozaman içimde kuşku olmadan alabilirimgüzeldir en baba kartlardan
Henüz denemedim ama kötü bir şey asla almam ve çok araştırırım almadan önce. Galax Markasının tepe modellerindendir Ex Gamer 1 Click OC. Rahatlıkla alabilirsiniz. Bence en yakışıklı 3 model içinde benim için. Özellikle dik takıldığında.Memnunsunuz yani ben siyahına göre arada 700tl fark var diye bunu sipariş etmek istiyorum olmadı kasayı beyaz alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz yorumlar görmek sevindirici ozaman içimde kuşku olmadan alabilirim
Bütçemde kurtarıyor ozaman alabilirimHenüz denemedim ama kötü bir şey asla almam ve çok araştırırım almadan önce. Galax Markasının tepe modellerindendir Ex Gamer 1 Click OC. Rahatlıkla alabilirsiniz. Bence en yakışıklı 3 model içinde benim için. Özellikle dik takıldığında.
Ben 1 aydır araştırıyorum hep 25k idi27.5 olmuştu fiyat düşmüş mü?
OlabilirBunun rgb si telefondan falan mi kontrol ediliyor? Tuhaf tuhaf isler
Senin videonda görmüştüm ondan sonra biraz daha içim rahatladı bunu alıcam büyük ihtimalleGüzel modeldir gözün arkada kalmaz.
Yakın fiyatlarda Beyaz bir muadili yok. Bazen Colorful Ultra olabiliyordu ancak bu aralar ses yok o modelden.