- Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece bu video değil birçok video var aynı sistem daha çok fps veriyorEmin misin ? Kontrol ettin mi ? Videoda ayarları gözüküyor mu ?
sadece bu video değil birçok video var aynı sistem daha çok fps veriyorEmin misin ? Kontrol ettin mi ? Videoda ayarları gözüküyor mu ?
Driverların güncel mi ? Video tarihi ne zaman ? (Yeni güncellemeler ile fps düşüşü olmuş olabilir belki)sadece bu video değil birçok video var aynı sistem daha çok fps veriyor
ben de de 1650lili model var benim de bu kadar ort ve benim ram 8 o yüzden bi tık düşük arkadaştan sen kaç fps alıyorsun
bende i5 10300h gtx 1660ti 16gb ram olmasına rağmen bunu kadar fps almıyorum
güncel ekran kartı driverım ve videolarda yeni hemen hemenDriverların güncel mi ? Video tarihi ne zaman ? (Yeni güncellemeler ile fps düşüşü olmuş olabilir belki)
full ayarlarda 120 ama 1660ti ım varben de de 1650lili model var benim de bu kadar ort ve benim ram 8 o yüzden bi tık düşük arkadaştan sen kaç fps alıyorsun
Yeni bir güncelleme geldi mi oyuna ?güncel ekran kartı driverım ve videolarda yeni hemen hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
full ayarlarda 120 ama 1660ti ım var
grafik ayarlarını düşürüyor o
bende i5 10300h gtx 1660ti 16gb ram olmasına rağmen bunu kadar fps almıyorum
dün geldi ama bu sorunum aldığımdan beri devam ediyorYeni bir güncelleme geldi mi oyuna ?
kanka benim full ayarlarda 160 naptın sen yaa marka ne seningüncel ekran kartı driverım ve videolarda yeni hemen hemen
full ayarlarda 120 ama 1660ti ım var
Yeni güncellemeden önce denemiş miydin ?dün geldi ama bu sorunum aldığımdan beri devam ediyor
acer nitrokanka benim full ayarlarda 160 naptın sen yaa marka ne senin
evetYeni güncellemeden önce denemiş miydin ?
ama yüzde 30 gpu kullanımı varYeni güncellemeden önce denemiş miydin ?
Windows performans ayarlarını yaptın mı ?acer nitro
evet
benim hp ama bu kadar fazla fark olmaması lazım ya fpsin güzel ama daha çok fps istersen nvidia ayarı yap ben yapmadımacer nitro
evet
sıkıntı var burdaekran kartı sıcaklığım max 80 olmuştur herhalde kullanım %30