Bu akım korumalı prizlerden hangisi alınır?

AshenOne

80+ Bronze
Katılım
23 Mayıs 2022
Mesajlar
533
Reaksiyon skoru
187
Akım korumalı F/P ürün arayışındayım, aşağıdakiler iyi midir? Başka tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar.



 
Tunçmatik öneririm ben
Teşekkür ederim, Tunçmatik in Joule ve amper değerleri bu ikisine göre baya düşük kalıyor hocam. O yüzden bakmamıştım ama ilginiz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim.
 

Tunçmatikten sonra buna geçtim ve 8 priz + 2 usb olanını kullanıyorum ve fazlasıyla işimi görüyor. Yüksek güç çekiyorum. Oyun bilgisayarım 850w, mac mini m4, iş bilgisayarım 280w, telefon şarjı vs derken kendi çapımda yükleniyorum ve gayet güzel çalışıyor.
 

Tunçmatikten sonra buna geçtim ve 6 priz + 2 usb fazlasıyla işimi görüyor. Yüksek güç çekiyorum. Oyun bilgisayarım 850w, mac mini m4, iş bilgisayarım 280w, telefon şarjı vs derken kendi çapımda yükleniyorum ve gayet güzel çalışıyor.
Teşekkürler hocam, değerlendireceğim bu modeli de.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,066
Mesajlar
10,492,770
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri
Top