Anladım.Xmp açıyorum. AmericanMegrements hatası alıyorum.
Hatta bir arkadaş şöyle demişti ;
Alıntıyı görüntüle
Gaming Gecesini bekleyeceğim.
Valorant720pLow 100Fps ortalama alıyorum. Sistemim imzamda 8x2 yapınca ne kadar etki eder?Apacer Panther Black Gold 8GB (1x8GB) 3000Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (EK.08G2Z.GJC) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam xmp hatası alıyorsanız ram frekansını adım adım düşürün.Xmp açıyorum. AmericanMegrements hatası alıyorum.
Hatta bir arkadaş şöyle demişti ;
Alıntıyı görüntüle
Kanka yazın kurtulacağım bu pcden. Şimdi rami idare etsin diye alıyorum. Yazın satıp yeni pc toplayacağım.Rehber - Apu Sistem Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Arkadaşlar Eğer Apu Sistem Alacaksanız Şu Hususlara Dikkat Etmelisiniz: 1.Eğer Apu Sistem Alacaksanız 2x8 Ram Kullanmalısınız Neden:Çünkü 8GB RAMin 2 Gb Vram Olarak Dahili GPUya Gidiyor.Ve 6 gb RAM Kalıyor.6 Gb Ram Bazı Oyunlarda Yetmiyor Ve Drop Yaşanıyor. 2.AAA Oyunları Very Lowda 30 FPS...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam xmp hatası alıyorsanız ram frekansını adım adım düşürün.
Aynen.Bende eskiden o hatayı almıştım.Sonra 2866ya Aldım düzelmişti.Sonra bios güncellemesiyle düzelmiştiKanka yazın kurtulacağım bu pcden. Şimdi rami idare etsin diye alıyorum. Yazın satıp yeni PC toplayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@tavukdönerayran 3000 bir tık altı 2933 zaten.
Kanka şu GTA5 vs. kasmasın yeter. Şuan çözünürlük 1600x900 akıcı oynayamıyorum. Online girmek istiyorum artıkAynen.Bende eskiden o hatayı almıştım.Sonra 2866ya Aldım düzelmişti.Sonra bios güncellemesiyle düzelmişti
Benim online düşükte 1920 1080 40 50 fps arasıKanka şu GTA5 vs. kasmasın yeter. Şuan çözünürlük 1600x900 akıcı oynayamıyorum. Online girmek istiyorum artık
%50 60 diyebilirim, oyun grafiklerine bağlı %100 bile etkiliyor.APU'larda Dual Channel performans artışına katkı sağlar.
%30 diyebilirim.
Kaynak belirtir misin?%50 60 diyebilirim, oyun grafiklerine bağlı %100 bile etkiliyor.
Benim bilgisayarım desem olur mu? Olmaz dersen Ryzen 3 3200G FPS testlerini izle.Kaynak belirtir misin?
Ben hiç görmedim.