Neler Yeni

Bu altyapı için önerdiğiniz sağlayıcı ve modem nedir?

BeKo'O

80+ Silver
Abim eve taşındı ve internet arayışında, Kocaeli izmit için önerdiğiniz kaliteli bir sağlayıcı ve ortalama 200-300 arasına kaliteli bir modem var mıdır? Hızlar şu şekil gösteriliyor.

1686768642121.png

Türk Telekom altyapısıymış

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
ttnet aynı alt yapı 194 TL veriyorum fiyat 250 TL üstü ise
turknet olabilir.

Modem zaten alt yapılar veriyor fenada değil

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Eğer oyunlarla alakası yoksa Comnet kullanabilirsin. Şahsen kullanıyorum ve memnunum. Sadece bazen paket loss 1-2 oluyor anlık. Onun dışında bir sorununu görmedim. (TT 100mbps fiber)

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm 200mbps 30 upload 219.90TL fiber paket türktelekom altyapısı
altayapı 100'e 8 ama hocam 200'lük paket nasıl kullanacağız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer oyunlarla alakası yoksa Comnet kullanabilirsin. Şahsen kullanıyorum ve memnunum. Sadece bazen paket loss 1-2 oluyor anlık. Onun dışında bir sorununu görmedim. (TT 100mbps fiber)
oyunlarla ara yok hocam daha çok günlük-dizi-film kesintisiz izleyen birisidir o tarz bir şey lazım

etnetalw

80+ Bronze
altayapı 100'e 8 ama hocam 200'lük paket nasıl kullanacağız?

oyunlarla ara yok hocam daha çok günlük-dizi-film kesintisiz izleyen birisidir o tarz bir şey lazım
Fiber altyapın mevcut fixnet sana türktelekom altyapısında 200mbps paket sunuyor. Fixnet müşteri hizmetleri ile goruşurmusun? Türktelekom max 1gbps paketi mevcut fiberde.
TurkNet ama 100+ veremiyor türktelekom altyapısı.

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ttnet aynı alt yapı 194 TL veriyorum fiyat 250 TL üstü ise
turknet olabilir.

Modem zaten alt yapılar veriyor fenada değil
açıkçası modemi harici alırsak daha uygun ve daha kaliteli bir şey alınır gibime geliyor o yüzden modem talep etmeyi düşünmüyoruz o yüzden modem tavsiyenize de ihtiyacımız var

etnetalw

80+ Bronze
Abim eve taşındı ve internet arayışında, Kocaeli izmit için önerdiğiniz kaliteli bir sağlayıcı ve ortalama 200-300 arasına kaliteli bir modem var mıdır? Hızlar şu şekil gösteriliyor.

Alıntıyı görüntüle
Kocaeli fiber 200mbps Fixnet abonesi mevcut. Kendisine sorularınıs sorun dc topluluğundaydı

açıkçası modemi harici alırsak daha uygun ve daha kaliteli bir şey alınır gibime geliyor o yüzden modem talep etmeyi düşünmüyoruz o yüzden modem tavsiyenize de ihtiyacımız var
Fiberde modem değil router alman lazımdır. Routerlar 1k+ fiyatan başlıyor. Türktelekom verdiğini kullanın.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur

fiber yazıyor ekran görüntünde, lakin fiber altında vdsl olarak satıyorlar öyle ise yukardaki modemi alabilirsin benim öyle

söylediğin butçe pek olacağını sanmıyorum güzel bir şey almakta fayda var

BeKo'O

80+ Silver

fiber yazıyor ekran görüntünde, lakin fiber altında vdsl olarak satıyorlar öyle ise yukardaki modemi alabilirsin benim öyle

söylediğin butçe pek olacağını sanmıyorum güzel bir şey almakta fayda var
o zaman ilk comnette bi şansımızı deneyelim, modem, onlardan isteyelim

Hocam bu ön ödemeli sistemi tam olarak nasıl çalışıyor? Sitede 169tl olan 200'lük fiber paket mesela sadece 12 aylık taahhütler için geçerli ama 1 aylık alırsan fiyat 240tl'ye çıkıyor ama pakette taahhüt yok yazıyor yani iptal durumlar falan nasıl işliyor biraz daha açıklı getirme şansınız var mı?
biz düzenli 169 lira ödeyelim ama istediğimiz zaman cayma bedelsiz iptal edelim böyle bir şey yok mu demek istediğim şu

1686772067693.png

Son düzenleme:

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim

Hocam bu ön ödemeli sistemi tam olarak nasıl çalışıyor? Sitede 169tl olan 200'lük fiber paket mesela sadece 12 aylık taahhütler için geçerli ama 1 aylık alırsan fiyat 240tl'ye çıkıyor ama pakette taahhüt yok yazıyor yani iptal durumlar falan nasıl işliyor biraz daha açıklı getirme şansınız var mı?
biz düzenli 169 lira ödeyelim ama istediğimiz zaman cayma bedelsiz iptal edelim böyle bir şey yok mu demek istediğim şu

Alıntıyı görüntüle
Taahüt yok. Kaç aylık almak istiyorsan peşin veriyorsun.

Misal 3 aylık alacaksan 209x3 Veriyorsun. Peşin. Aylık 209TL'ye geliyor.

Ya da 12 aylık alacaksan 12x169 veriyorsun. peşin. Aylık 169TL'ye geliyor. Süre arttıkça fiyat düşüyor. Direkt bütün parayı peşin veriyorsun.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

Alıntıyı görüntüle
Millenicom öneririm, fiber kullanıyorum yıllardır hiç bir sorun yaşamadım şükür ping ve indirme yükleme hızları çok güzel.

etnetalw

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
FixNET Yonelmeni öneririm 200Mbps 30 Upload 219.90TL. Zam bilgiside şuanlık yok. Gelirse zam farklı operator geçersin.
Comnet iss gerçekleri konusuna bakın derim.

Top Bottom