m2 bağlantısı olarak hem 4 hem 3 destekliyorHem 4.0 hem 3.0 yazınca kafam karıştı. O ne anlama geliyor biliyor musunuz?
Anakart ne ?
B550M DS3H (Rev. 1.0/1.1/1.2/1.3) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Alıntıyı görüntüleDostlar ben tam anlayamadım. Pcıe 4 destekler mi bu anakart?
Canım arkadaşım ilk sorudaki görsele bakarsan orada hem 4.0 hem 3.0 yazıyor. Kafam karıştığı için sormak istedim. Her gün anakart almıyorum ve bu konuda fazla bir bilgim yok. Forum da bu sebepten var zaten.Alıntıyı görüntüle
Bazen insanların bir şeyleri okuması gerektiğini düşünüyorum.
Evet. SSD kısmı üst taraf Pcie 4.0 ve 3.0 aynı anda destekliyor. Alt SSD yeri sadece 3.0 destekliyor. Ekran kartı girişi pcie 4.0 destekliyor.B550M DS3H (Rev. 1.0/1.1/1.2/1.3) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Zaman zaman bu forumda cevapları bulamayacağın zamanlar olacak,olmuştur, olmaya devam edecek. Söylediğim sadece bir fikir olarak aklında bulunsun.Canım arkadaşım ilk sorudaki görsele bakarsan orada hem 4.0 hem 3.0 yazıyor. Kafam karıştığı için sormak istedim. Her gün anakart almıyorum ve bu konuda fazla bir bilgim yok. Forum da bu sebepten var zaten.