Neler Yeni

Bu ülkede işini düzgün yapan 1 tane kurum olmaz mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
BAŞLIK + KÜFÜR
Aras kargo kargomu 3 gündür transfer merkezinde bekletiyor şubeye getirsesler gidicem kendim alıcam müşteri hizmetinin h si yok arıyorsun telesekreter sadece otomatik konuşuyor
İtopyadan ürün aldım bozuk çıktı değişim için geri yolladım 10 gündür cevap almıyorum ürün hakkında. Max 5 iş günü dediler geçeli çok oldu.
Bu amınakodumun ülkesinde işini düzgün yapmak bu kadar zor mu?

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Murat Aslan
Aras kargo kargomu 3 gündür transfer merkezinde bekletiyor şubeye getirsesler gidicem kendim alıcam müşteri hizmetinin h si yok arıyorsun telesekreter sadece otomatik konuşuyor
İtopyadan ürün aldım bozuk çıktı değişim için geri yolladım 10 gündür cevap almıyorum ürün hakkında. Max 5 iş günü dediler geçeli çok oldu.
İtopyadan asla ürün almam.Satış sonrası ilgi asla yok.Yani bana olmadı :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Bende bir yayıncı vasıtasıyla ürün almıştım. Bu son oldu.
Bedava verseler almam bu saatten sonra İtopya dan bir şey.
Sadece ürün satıyorlar bakkal misali, süt aldın bozuk mu çıktı Sütaş ı ara diyor beni ilgilendirmez diyor o misal.
Ürünü satarken yağlayabildikleri kadar, sattıktan sonra 0 ilgi alaka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
geçmiş olsun.

günlerdir itopya iade süreçleri ile ilgili tecrübelerimi paylaşıyorum.

tek amacım; insanlar böyle satıcılardan alışveriş yaparak başlarına böyle şeyler gelmesin ve bu tür firmalar devam etmek istiyorlarsa işlerini doğru düzgün yapsın. hatta paylaşımın altına süzme, katıksız, birkaç ** tipler bana hakaret bile ediyor. buna rağmen itopya hakkında yazmaya devam edeceğim. millet böyle ** tipleri zaten görüyor ve tanıyordur. böyle tipler muhtemelen itopyadan nemalanan tiplerdir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,017
İsim
.
İtopyadan 1 kere alışverim yaptım içi açılmış coil whine iadeli PSU yolladılar sondu.
Daha değil yayıncı babamın oğlu olsa alışveriş yapmam.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Samet Kapucuoğlu
İtopya zaten yayıncılara verdiği reklamla ayakta duruyor. Onun dışında şişirilmiş bir firma. Gereksiz bir firma

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

dostlar, başlığımın altında millete yardım edenlere saldıran, itopyadan nemalanan bu ** hakkında da bir şeyler yapalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Her forum da şu çöpün reklamını yapıyor ya yazıklar olsun
Komik olanda bu zaten. Ben şikayetleri görmüştüm ama her yerde reklamı döndüğü için gittim 5000 bin tl lik kulaklık aldım az para da değil ürün bozuk geldi. Hadi şans neyse dedim ben değişim için yollayalı 10 gün geçti üzerinden tek bir durum güncellemesi almadım.
Bu aras kargoda ayrı rezalet. Üstte anlattım zaten. İşini düzgün yapmak bu kadar zor olmamalı. Bunları denetleyen devlet nerde?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
itopya mağdurlarına tavsiyem, hiç zaman kaybetmeden tüketici hakem heyetine başvurun. konu hakkında elimden geldiğince yardım ederim.

delPierro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Hasan Alnıkara
İtopya🤮yayıncılara para yedireceklerine müşterilerine destek verse keşke. Rezalet bi firma uzak durun

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
aynı kişilerin ortak hesabı ya da itopyadan nemalanan tipler saldırıya devam ediyor. engelliyorum ama başka hesaplardan giriş yapıyorlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom