Ts ederim iyi gunlerkötü kardeşim hiçbir işine yaramaz 2.el bakabilirsin
Pek durumum yok bu yil lise bitecek hem derslerim icin hem ara sira ets yada valo atarim dile almak istiyorumApu yüksek bekletin varsa alma GTA 5 oynatır yüksek ayarda oynatmaz ama işini görür pugb mobil oynuyorum ryzen 5 3400g var ram onemli8+8 MHz yüksek olursa oyundak az bi FPS farkı olur oyunları yüksek ayarda oynucaksan alma normal ayarda oynarsan iş görür
2.el 2200g li hazır kasalara bak 3-4k lara alınabiliyor ramleri dual olursa bir çok oyunu orta ayarlarda 60 fps oynatır.Pek durumum yok bu yil lise bitecek hem derslerim icin hem ara sira ets yada valo atarim dile almak istiyorum
ETS oynarsın ama apu tek çift kanal ram lazım ben apu sistem kullanıyorum memnunum ETS 2 akıcı oynarsin kasma olmadan oynarsın olline ful sunucu kasma yok akıcıPek durumum yok bu yil lise bitecek hem derslerim icin hem ara sira ets yada valo atarim dile almak istiyorum
Apu düşünüyorsanız AMD bakın kesinikleArkadaşlar merhaba ben 6400 TL apu sistem buldum sizde deger mi yardımcı olabilir misiniz?
Tek tek parça topla belki daha ucuz toplarsın ben o zamanPek durumum yok bu yil lise bitecek hem derslerim icin hem ara sira ets yada valo atarim dile almak istiyorum
Pek vaktim yok hazir sistem bulabilirsen atabilir misin en fazla 7 kTek tek parça topla belki daha ucuz toplarsın ben o zaman
Ryzen 5 3400 1049 TL aldım ince hesapdan 1 TB HDD 280
120 SSD 160 TL
600 psu 289 TL
Anakart gigabeyte b450 SH 2
Kasa nzxt s340 elite 375 TL
Topladım 2 yıl oluyor asa yukarı
https://www.teknobiyotik.com/efsane...hz-16gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html buna bakPek vaktim yok hazir sistem bulabilirsen atabilir misin en fazla 7 k
YouTube video izle anakart anakart b450 yap tavsiyem psu 600 Walt yap ileri dönükPek vaktim yok hazir sistem bulabilirsen atabilir misin en fazla 7 k
Siteye güvenebilir miyimhttps://www.teknobiyotik.com/efsane...hz-16gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html buna bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
YouTube video izle anakart anakart b450 yap tavsiyem psu 600 Walt yap ileri dönük