Neler Yeni

Bu aralar sizinde canınız sıkkınmı

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
Merhaba arkadaşlar sizin de bu aralar canınız sıkkınmı? Açıkçası benim çok sıkkın okul stresimi dersin sınav stresimi ev içi sorunlar mı dersin ekonomik sorunlar mı dersin insan büyüyünce anlıo herşeyi aslında küçükken hiç de öyle değildi hep mutluyduk ne dert var ne tasa güllük gülistanlık yaşıoduk ama şimdi ne bilim hayattan soğuyorum bu benim canımı sıkıyor sizinde böyle durumlarınız varmı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba arkadaşlar sizin de bu aralar canınız sıkkınmı? Açıkçası benim çok sıkkın okul stresimi dersin sınav stresimi ev içi sorunlar mı dersin ekonomik sorunlar mı dersin insan büyüyünce anlıo herşeyi aslında küçükken hiç de öyle değildi hep mutluyduk ne dert var ne tasa güllük gülistanlık yaşıoduk ama şimdi ne bilim hayattan soğuyorum bu benim canımı sıkıyor sizinde böyle durumlarınız varmı
evet aynı dureumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
tam olarak beni tarif etmen peki

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
1 yıldır falan bu şekil geçen sene yine okyul falan zevkilydi şuan hiçbirşey
Okuldan bıkkınlık geliyor arkadaş çevresi yavaş yavaş azalıyor hiçliğe gircekmişim gibi oluyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Okuldan bıkkınlık geliyor arkadaş çevresi yavaş yavaş azalıyor hiçliğe gircekmişim gibi oluyor
yok oldu geçen seneden sonra az buz vardı en azıdnan hiçliğe gidiyorsun yapcak bişi yok yapmam dediklerini yapıyorsun (sigara , alkol , onu sevmek) dibe vuruyorsun bazen çok koyuyor (tek gezerken dışarıda tek yemek yerken vs) okulfa yapacak hiçbirşey bulamıyorsun çoğunlukla boşlukta kalıyorsun kısacası bende çözümü bulamadım en dipte geziniyorun

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
yok oldu geçen seneden sonra az buz vardı en azıdnan hiçliğe gidiyorsun yapcak bişi yok yapmam dediklerini yapıyorsun (sigara , alkol , onu sevmek) dibe vuruyorsun bazen çok koyuyor (tek gezerken dışarıda tek yemek yerken vs) okulfa yapacak hiçbirşey bulamıyorsun çoğunlukla boşlukta kalıyorsun kısacası bende çözümü bulamadım en dipte geziniyorun
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum uçurumun kenarındayız düşmemize az kaldı ama iş içten geçecek...

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
Hadi onu bunu geç burası teknoloji forumu teknolojiden konu açacağım hep bi güzel bir bilgisayar hayalim olmuştu çocukluktan beri eskiden bana o kadar güzel gelirdiki hep babamdan istemiştim hep almazdı neden almadın die sorduğumda paramız yok derdi her sene böyle oluyordu ben de konuyu kapattım üstelememek için ekonomi yüzünden aile içi huzurda kalmıyor en çok ta ona üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de yaşadığımız için evet...
Katılıyorum en doğrusu

Rulep

80+ Gold
Geçen hafta vardı da atlattım sayılır gerçi okula gitmediğim içinde rahat olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,181
Üyeler
166,168
Son üye
Tsutsuwa
Top Bottom