Neler Yeni

Bu aralar sizinde canınız sıkkınmı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hadi onu bunu geç burası teknoloji forumu teknolojiden konu açacağım hep bi güzel bir bilgisayar hayalim olmuştu çocukluktan beri eskiden bana o kadar güzel gelirdiki hep babamdan istemiştim hep almazdı neden almadın die sorduğumda paramız yok derdi her sene böyle oluyordu ben de konuyu kapattım üstelememek için ekonomi yüzünden aile içi huzurda kalmıyor en çok ta ona üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum en doğrusu
ne sevmeye ne bişiler istemeye ne hayal etmeye ne düşünmeye heves kalmadı zorla yaşıyoruz işte

eskiden böyle değildi trnin akıl sağlığı çok bozuldu kimsenin keyfi moreli hevesi yok herkes depresyonda gibi sen ben değiliz tek

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
ne sevmeye ne bişiler istemeye ne hayal etmeye ne düşünmeye heves kalmadı zorla yaşıyoruz işte

eskiden böyle değildi trnin akıl sağlığı çok bozuldu kimsenin keyfi moreli hevesi yok herkes depresyonda gibi sen ben değiliz tek
Ne varsa eskilerde var sözü varya heh o işte o kadar doğru bir söz ki

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,951
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Sagittarius

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar sizin de bu aralar canınız sıkkınmı? Açıkçası benim çok sıkkın okul stresimi dersin sınav stresimi ev içi sorunlar mı dersin ekonomik sorunlar mı dersin insan büyüyünce anlıo herşeyi aslında küçükken hiç de öyle değildi hep mutluyduk ne dert var ne tasa güllük gülistanlık yaşıoduk ama şimdi ne bilim hayattan soğuyorum bu benim canımı sıkıyor sizinde böyle durumlarınız varmı
Hemde nasıl :(

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Benim canım her zaman sıkkın ama içimde bitmek tükenmeyen bir umut var en kötü olayda bile umutla bakmaya devam ediyorum.arkadaşım hayat üzülmek için çok kısa onun için sana tavsiyem kendini büyük ideallere ada, kendini kısmende olsa ölümsüzlüğü yakalamak için yaşamalısın, kısmen ölümsüzlük nedir diye soracak olursan bu hayata sen öldükten sonra geride bırakacaklarındır Türk Milletine çok iyi faydan olacak bir şey yap mesela iktidarda bir makam sahibi olup görevini en şekilde yaparak bu milletin hafızasında yer edin veya Dünyaya bir faydası olacak bir şey yap ya da iyi bir insan olmak için çabala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,211
Üyeler
165,946
Son üye
Maven Calore
Top Bottom