Kendim toplama alacağım Erkan kartıda gaming x serisi1 - Bu hazır sistem mi kendimiz mi topluyorsunuz?
2 - MSI'ın hangi seri ekran kartı?
Önerdiğin sistem güzel 1,5 aya kadar stokta kalırsa alırım önerin için sağolSadece kasayı 560 TL farkla 750w PSU olan modeli seçebilirsin. Yapmasan da olur ama 560 TL bedava denilebilir bu yükseltme için.
METE-VERSE II / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
METE-VERSE II Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Yanına da bundan alabilirsin
DeepCool AG400 120 MM Intel 1700P - AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool AG400 120 MM Intel 1700P - AMD Uyumlu Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha kaliteli bir malzeme istersen bunu tercih edebilirsin
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB İşlemci Hava Soğutucu
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
120 mm sıvı soğutucu alacağına peerless assains 120mm hava soğutucu al daha iyi
Adana'da Oturuyorum sıcak bir şehir işlemcide ryzen olunca ikisi arasında kaldım120 mm sıvı soğutucu alacağına peerless assains 120mm hava soğutucu al daha iyi
120 mm sıvı soğutucu pek işlevli değil . 240 mm üstü almıyorsan . hava soğtucu al.Adana'da Oturuyorum sıcak bir şehir işlemcide ryzen olunca ikisi arasında kaldım
Adana'da Oturuyorum sıcak bir şehir işlemcide ryzen olunca ikisi arasında kaldım