Cagrimnkse
80+
sanmam. 100 tane konu açtın zaten bence ayrı ayrı topla 2. el
[/QUOTE
Taksit ile alacağım için toplayamiom yoksa toplicakrim
Bütçe 2500 hiç bulamazsam bilgisayar bunu alicamBütçe ne kadar? O bilgisayar düşük / orta ayarlarda oynatabilir. Orta ayarda oynatabilmesi için daha iyi PC lazım.
Açıklamasında orta seviyede 1080 60 FPS alio yaİoduBütçe 2500 hiç bulamazsam bilgisayar bunu alicam
Şunu alabilirsin:Bütçe 2500 hiç bulamazsam bilgisayar bunu alicam
Bu arada o eski sezon yeni sezonda yaklaşık bi 10FPS düştü.
Fortnite 1080p low ayarlarda 40 fps oynatıyor.
Donanım arşivin videosunda 2.el pc topluyor 2000 tl ye ona bakarsan o bütün oyunları oynatıyor, ona bakabilirsiniz, bunu alırsanız kötü olur.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleoynatirmi sizce
Yenisini bulamadım o yüzden bunu attım.Bu arada o eski sezon yeni sezonda yaklaşık bi 10FPS düştü.
Ben APu almayayım diyorum o yüzden bunlara bakiomŞunu alabilirsin:
![]()
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
8x2 RAM yapabilirsin ve sonradan dilersen HDD de ekleyip oyunların tadını varabilirsin. O gösterdiğin PC kazık maalesef.
PSU kalitesiz.Şunu alabilirsin:
![]()
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı
Sinerji S110 APU Ryzen 5 4650G PRO 8GB 512GB SSD İş Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
8x2 RAM yapabilirsin ve sonradan dilersen HDD de ekleyip oyunların tadını varabilirsin. O gösterdiğin PC kazık maalesef.
Evet, haklısın. Daha iyi parçalar seçerek bir düzenlemek yaptık:PSU kalitesiz.