Lol , Valo , Veya Ets2 Dışında oyun oynamıyorum zatenİşlemci bir tık güçsüz ama oyuna bağlı biraz oyun ne hocam ?
OBS ayarlarının kötü olmasındandır. 1080P 60FPS kayıt alabilirsin o sistem ile ama güzel optimizasyon ayarı yapman lazım OBS üzerinden.R5 5500 , RTX3050 8GB , 16Gb DDR4
Obs ile 1080p 60 fps oyun kaydı alıyorum ama oyundayken sürekli drop yiyorum oynanmayacak derecede sorun pcnin güçsüz olması mı yoksa obs ayarlarının kötü olması mıdır
Lol , Valo , Veya Ets2İşlemci bir tık güçsüz ama oyuna bağlı biraz oyun ne hocam ?
Sizce işlemci mi yükseltilmeli bu sorun için ekran kartı mı hocam işlemciyi 5600 yapsam olur muİşlemci bir tık güçsüz ama oyuna bağlı biraz oyun ne hocam ?
Valo ve lol işlemci tabanlı oyunlar ağır yük biniyor olabilir dostum. ETS2yi bilemiyorum online kısmında gene işlemciye ağır yük binebilir.Lol , Valo , Veya Ets2 Dışında oyun oynamıyorum zaten
Bu durumda obs'i ekran kartına ayarlıyorum kayıt için gerekli gücü ordan alması için yine drop yiyorumValo ve lol işlemci tabanlı oyunlar ağır yük biniyor olabilir dostum. ETS2yi bilemiyorum online kısmında gene işlemciye ağır yük binebilir.
OBS'i ayarlamak için video izle gene olmazsa PC'de işlemciyi yoracak başka uygulamalar olabilir onları kapat dene.Bu durumda obs'i ekran kartına ayarlıyorum kayıt için gerekli gücü ordan alması için yine drop yiyorum
OBS ayarlarının kötü olmasındandır. 1080P 60FPS kayıt alabilirsin o sistem ile ama güzel optimizasyon ayarı yapman lazım OBS üzerinde
Tamam teşekkür ederimOBS'i ayarlamak için video izle gene olmazsa PC'de işlemciyi yoracak başka uygulamalar olabilir onları kapat dene.
Hocam d3dgear dan kayıt alırsanız sorun olmaz nvidia app te kullanabilirsinizR5 5500 , RTX3050 8GB , 16Gb DDR4
Obs ile 1080p 60 fps oyun kaydı alıyorum ama oyundayken sürekli drop yiyorum oynanmayacak derecede sorun pcnin güçsüz olması mı yoksa obs ayarlarının kötü olması mıdır
Kodek ekran kartındayken de aynı sorunu yaptı akşam tekrar obs ayarlarıyla oynayıp çekeceğim sistem bu güç için yeterli midir sizceOBS den kayıt ayarlarını atman lazım, x264 işlemci H264 ekran kartı demek, H264 yapman lazım kodeği.
Evet yeterli, OBS ayarların yüksek sanırım ondan kart kayıta güç harcıyor. NVIDIA driverdan kayıt dene ordada drop olucak mıK
Kodek ekran kartındayken de aynı sorunu yaptı akşam tekrar obs ayarlarıyla oynayıp çekeceğim sistem bu güç için yeterli midir sizce