Neler Yeni

Bu bilgisayar niye yavaş çalışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağlar Erdemir
Merhaba Arkadaşlar eski bi bilgisayarım vardı

Özellikleri ddr2 3gb ram 240lık bi harddisk intel pentium d serisinden 3.00ghz win 10 32bit
1 gb ekran kartı Atı Radeon Hd 4800

Bu sistemle chromda youtube daha rahat geziyodum

İki gün önce bu sistemin ramlari 2+2 120 gb ssd ve termal mancunlarını değiştirip format attırdım

Ama şimdi chromda youtube çok yavaşlama var sebebi neler olabilir ?
Windows hızlı çalışıyor ssdle hızlı açılıyor bilgisayar ama chrome youtube yerlerde
Driverlar yüklu java flan yok opera gx de denedim daha yavaş çalışıyor

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alihan
ssd ye hız testi yapar mısın kaç okuma,yazma veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağlar Erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 20220723_213849.jpg
    20220723_213849.jpg
    719.4 KB · Hit: 44

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
İşlemciden hocam. Yetersiz kalıyor. SSD hızı sata 2 olduğu için 250 civarında kalıyor. Bilmeden yorum yapmayın sizde. Bende sata 2'den SSD kullandım o kadar yavaş değil.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alihan
ben
İşlemciden hocam. Yetersiz kalıyor. SSD hızı sata 2 olduğu için 250 civarında kalıyor. Bilmeden yorum yapmayın sizde. Bende sata 2'den SSD kullandım o kadar yavaş değil.
kimse yorumda bulunmadı daha hocam daha sakin ol en bilgiç olanımız sensin 😅

arkadaşın dediği gibi sata 2 portundan güç aldığı için ssd in tam performans vermiyor ortalama harddisk hızlarında çalışıyor
ve ram ve işlemcin baya eski nitelikte oldukları için bilgisayarında donmalar yaşıyorsun bu sistemi kurtarmak için azad edip yenisine bakman gerek

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
ben

kimse yorumda bulunmadı daha hocam daha sakin ol en bilgiç olanımız sensin 😅
Mesaj alıntılamak istemedim ve sizde hızla ilgili bir şey dememişsiniz. Üstünüze alınmanıza şaşırdım. Ve evet, eski anakartlarla uzun zaman sistem kullandım. Sizin tabirinizle "Bilgiç" olmamdaki sorun ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj alıntılamak istemedim ve sizde hızla ilgili bir şey dememişsiniz. Üstünüze alınmanıza şaşırdım. Ve evet, eski anakartlarla uzun zaman sistem kullandım. Sizin tabirinizle "Bilgiç" olmamdaki sorun ne?
Düzelteyim; hızı paylaştıktan sonra hızla ilgili bir şey yazılmamış.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alihan

Düzelteyim; hızı paylaştıktan sonra hızla ilgili bir şey yazılmamış.
2006 yılından beri ben de bilgisayar kullanıcısıyım sevgili bilgiç ben de bir şeyler yaşamış biliyorumdur sanırım genel olarak " Bilmeden yorum yapmayın siz de " dedin ya ben oraya takıldım bence çok yanlış bir üslup senin gibi bir insan için.

2006 yılından beri ben de bilgisayar kullanıcısıyım sevgili bilgiç ben de bir şeyler yaşamış biliyorumdur sanırım genel olarak " Bilmeden yorum yapmayın siz de " dedin ya ben oraya takıldım bence çok yanlış bir üslup senin gibi bir insan için.
düzelteyim ; Her konuyu saniye saniye takip etmiyorum bu benim için iş değil keyif

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca

düzelteyim ; Her konuyu saniye saniye takip etmiyorum bu benim için iş değil keyif
2006'dan beri bilgisayar kullanan birisi olarak, pentium D serisi bir işlemcinin windows 10 gibi bir işletim sistemine düşük kalacağını bilemeyip ayrıca sorunu SSD'de görmeniz yaşayıp bildiklerinizin doğruluğunu sorgular nitelikte.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Alihan
2006'dan beri bilgisayar kullanan birisi olarak, pentium D serisi bir işlemcinin windows 10 gibi bir işletim sistemine düşük kalacağını bilemeyip ayrıca sorunu SSD'de görmeniz yaşayıp bildiklerinizin doğruluğunu sorgular nitelikte.
konuyu tam incelemedim sorun odaklı bir yaklaşım gösterdim cevapları eleştirmek için mi geziyorsun konularda insanlara da yardımcı olabilirsin seninle tartışmak istemiyorum bu konuda iyi forumlar dilerim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
konuyu tam incelemedim sorun odaklı bir yaklaşım gösterdim cevapları eleştirmek için mi geziyorsun konularda insanlara da yardımcı olabilirsin seninle tartışmak istemiyorum bu konuda iyi forumlar dilerim
Yardım etmeye yönelik cevap yazdım. SSD'de sorun olmadığını belirtim ve arkadaşın içini rahatlatması açısından agresif bir yorum yazdım. Siz sadece 'ssd testi atar mısınız' tarzı cevap yazmanıza rağmen alınıp büyüklük tasladınız. Cevap verince de yazılan cevapları eleştirmek için konu gezdiğimi düşündünüz. Garipsiniz... İyi forumlar sizede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,261
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom