Maalesefki Seçeneklerde 3060ti yok ve fiyatına göre gayet iyi geldi
Not : sistem önerecek iseniz eğer istanbulda gidip alacağım bir şubeden önerirseniz sevinirim
Maalesefki Seçeneklerde 3060ti yok ve fiyatına göre gayet iyi geldi
Not : sistem önerecek iseniz eğer istanbulda gidip alacağım bir şubeden önerirseniz sevinirim
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Hiçbir bilgim yok lakin bunu övenler oldu ben şuan olsam bunu alırdım sanırım
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Hiçbir bilgim yok lakin bunu övenler oldu ben şuan olsam bunu alırdım sanırım
Attığı sistemde ki kart 3070 performansı veriyor
3070 ve 3060 arasında dağlar kadar fark var
RTX takıntısı size bir şey kazandırmayacak kartı aldıktan belli bir süre sonra RTX'i kullanmayı bile bırakacasınız ne kadar boş bir özellikmiş bu diyeceksiniz kullanmayacaksınız bazen aklınıza bile gelmeyecek gelse bile bir oyunu açtıktan sonra RTX'i açıp belki 1 belki 2 saat o şekilde kullanıp kapatayım da FPS'im artsın diyeceksiniz
Size tavsiyem 6700XT almanız olur sadece düzeltme yapayım dedim benim düşüncem monitör kısmına gelirsek
, Acer Nitro XV242YP UM.QX2EE.P01 23.8'' 165Hz 2ms HDMI+DP FreeSync HDR FullHD IPS LED Oyuncu Monitör, 4.056,61 TL
www.teknoraks.com.tr
Bunu tavsiye edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ki arkadaşların dediği çok mantıklı
Böyle baka baka kafanı gereksiz yere yormuş olacaksın alacağın vakite kadar emin ol bir çok şey değil her şey değişmiş olacak