Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
letgo.onelink.me
kanka 2. el ürünlere hep bi şüpheyle yaklaştım 8k verilir sıfırı 9k zatenTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!letgo.onelink.me
Monitör de dahil yanında klavye maus kulaklık ta var kaç olur hepsine 200 desen?kanka 2. el ürünlere hep bi şüpheyle yaklaştım 8k verilir sıfırı 9k zaten
Çok az7500tl
monitör neMonitör de dahil yanında klavye maus kulaklık ta var kaç olur hepsine 200 desen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok az
Rampage rm-344 galiba 144hz 1ms 23.8monitör ne
ölü pikseli falan var mı yoksa hepsi 10k ya giderRampage rm-344 galiba 144hz 1ms 23.8
0 problem 10 k ya koyuyorum sağolölü pikseli falan var mı yoksa hepsi 10k ya gider
Hocam 10k'ya 3060'lı sıfır pc var biliyorsunuz değil mi? monitörüde ilanda belirtmemiş bile zatenölü pikseli falan var mı yoksa hepsi 10k ya gider
Monitör de dahil yanında klavye maus kulaklık ta var kaç olur hepsine 200 desen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok az
ya bulursan birini 11kya falanda gidebilir ama ben şahsıma göre o kadar veririm 2. ellere güvenemiyorum0 problem 10 k ya koyuyorum sağol
Tamamdır, zaten vatan bilgisayar garantiliya bulursan birini 11kya falanda gidebilir ama ben şahsıma göre o kadar veririm 2. ellere güvenemiyorum