netspeed de sorun yoksa kal dicem de pahalı diyorsun.Bu benim kaderim
1-TT yi arayıp abonelik iptalinde port hemen açılır mı diye sorabilirsin.
2-netspeedi iptal edip. Zaman kaybetmeden Comnet'e başvurabilirsin.
netspeed de sorun yoksa kal dicem de pahalı diyorsun.Bu benim kaderim
onu comnete sordum mesela müşteri hizmeti dedi ki hani olur dolar bişe olur ortada kalmayın dedinetspeed de sorun yoksa kal dicem de pahalı diyorsun.
1-TT yi arayıp abonelik iptalinde port hemen açılır mı diye sorabilirsin.
2-netspeedi iptal edip. Zaman kaybetmeden Comnet'e başvurabilirsin.
Abin uğraşsın hocam o zaman. Benim tüm evrak işlemlerini halletmem 10 dakikamı aldı.onu comnete sordum mesela müşteri hizmeti dedi ki hani olur dolar bişe olur ortada kalmayın dedi
Hocam kendisi polis memuru ve uğraşmak istemiyor yani hem zaman hem de sevmiyor zaten bu işleriAbin uğraşsın hocam o zaman. Benim tüm evrak işlemlerini halletmem 10 dakikamı aldı.
Bir şey dicem netspeed de sorunun var mı? Faturayı kim ödüyor?Hocam kendisi polis memuru ve uğraşmak istemiyor yani hem zaman hem de sevmiyor zaten bu işleri
Ha sorun yaşıyorsan bilemem işte. Sorun yaşamıyorsan şey dicektim:sorunum yaşadığım ping sorunları ve fiyat başka yok. Faturayı babam ödüyor
Kaybedecek neyim kaldı internetsiz de yaşarızHa sorun yaşıyorsan bilemem işte. Sorun yaşamıyorsan şey dicektim:
"faturayı sen mi ödüyorsun geçme boş ver "
Yani iptal ettikten hemen sonra sürekli kontrol et Comnet'ten altyapıyı. Boş bulduğu anda yapıştır.
Yani yapacak bir tek bu var. Netspeed i iptal edip sürekli altyapıyı kontrol edip boş buldum mu yapıştırmak.Kaybedecek neyim kaldı internetsiz de yaşarız
iptal edince de bi ton evrak ıslak imza falan gerekiyormuş. Lanet gelsin ya istemiyorum falanYani yapacak bir tek bu var. Netspeed i iptal edip sürekli altyapıyı kontrol edip boş buldum mu yapıştırmak.
Öyle olmaması lazım. Direkt iptal edilebiliyor olması lazım.iptal edince de bi ton evrak ıslak imza falan gerekiyormuş. Lanet gelsin ya istemiyorum falan
Öyle olmaması lazım. Direkt iptal edilebiliyor olması lazım.
Misal Comnet'te böyle bir buton var. Hizmeti direkt iptal ediyor.
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum ki aradığımda öyle söyledilerİmzaya gerek yok, e-devlette yok mu Netspeed?