https://ty.gl/d0ljqb0xju Arkadaşlar alınır mı sizce max bütçe 300
Oyun oynuyorum oyun indiriyorum şuan olduğum bölgede speed teste 9mb veriyor steam oyun indirirken 10mbit iniyor max 10 üstüne çıkılmıyo fakat oyunlarda pingim çok yükselip düşüyor yükseklerde kalıyor valoda 38 den aşağı düşmezCat7 ne için kullanıcaksın int içinse hızın kaç
cat6 bile fazla bu senaryoda. anca fiber durumunda tavsiye edilebilirOyun oynuyorum oyun indiriyorum şuan olduğum bölgede speed teste 9mb veriyor steam oyun indirirken 10mbit iniyor max 10 üstüne çıkılmıyo fakat oyunlarda pingim çok yükselip düşüyor yükseklerde kalıyor valoda 38 den aşağı düşmez
Şuanki kablom cat6 ztn fakat daha yüksek performans sabit kalmak istediğimden istiyorumcat6 bile fazla bu senaryoda. anca fiber durumunda tavsiye edilebilir
hiç bişey değiştirmeyecek cat7. boşuna para vermiş olursun değişen hiçbişey olmaz.Şuanki kablom cat6 ztn fakat daha yüksek performans sabit kalmak istediğimden istiyorum
Sorununuzun muhtemelen kabloyla hiçbir alakası yok.İntarnetinizle alakalı. O hızlarda bırakın cat 6 yı cat5 bile sıkıntısız çalışır.Şuanki kablom cat6 ztn fakat daha yüksek performans sabit kalmak istediğimden istiyorum
Tamamdır hocam teşekkür ederimhiç bişey değiştirmeyecek cat7. boşuna para vermiş olursun değişen hiçbişey olmaz.