Neler Yeni

Bu cümle hakaret olarak geçer mi ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Merhabalar dostlar sanal ortamda " hayal dünyasına sı"**gım " kelimesi hakaretten suç duyurusunda bulunacak derece de hakaret sayılır mı ? Cümle tam olarak bu şekilde. Aynı sansür karakterleriyle.

Bir de 4 5 telefon numarasından 10 15 defa tanımadığım bir kişi tarafından aranmanın bir cezası var mıdır ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Suç duyurusunda bulunulacak kadar hakarete girmez ancak bu adama bağlı, adam işsizse, buna maddi manevi vakit ayırmak istiyorsa şikayet eder, bir sonuç çıkmaz ama büyük ihtimalle.

Yav kardeşim, madem şikayet edilmekten korkuyorsunuz, yaşınızın da verdiği amatörlükle neden millete sallıyorsunuz ya.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suç duyurusunda bulunulacak kadar hakarete girmez ancak bu adama bağlı, adam işsizse, buna maddi manevi vakit ayırmak istiyorsa şikayet eder, bir sonuç çıkmaz ama büyük ihtimalle.

Yav kardeşim, madem şikayet edilmekten korkuyorsunuz, yaşınızın da verdiği amatörlükle neden millete sallıyorsunuz ya.
Şu olayın korkuyla uzaktan yakından alakası yok ama yinede siz her bu tarz sorulan soruyu ' klasikleşmiş ' korkuyorsunuz işte demeye bağlıyorsunuz. Neyse sıkıntı yok teşekkür ederim bilgi için.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şu olayın korkuyla uzaktan yakından alakası yok ama yinede siz her bu tarz sorulan soruyu ' klasikleşmiş ' korkuyorsunuz işte demeye bağlıyorsunuz. Neyse sıkıntı yok teşekkür ederim bilgi için.
Ben onu genel olarak söyledim sen niye alındın ki? Hem benim herkese öyle dediğimi nereden biliyorsun ne alaka seni de ilk defa görüyorum.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben onu genel olarak söyledim sen niye alındın ki? Hem benim herkese öyle dediğimi nereden biliyorsun ne alaka seni de ilk defa görüyorum.
Yanlış anlaşılmalara kurban gidiyoruz şuan. Yazdığın mesajda direk kardeşim dediğin için üstüme alındım diyebilirim. Bende üstüne alınmaman için siz dedim zaten. Her neyse teşekkür ederim yine de. İyi forumlar.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Merhabalar dostlar sanal ortamda " hayal dünyasına sı"**gım " kelimesi hakaretten suç duyurusunda bulunacak derece de hakaret sayılır mı ? Cümle tam olarak bu şekilde. Aynı sansür karakterleriyle.

Bir de 4 5 telefon numarasından 10 15 defa tanımadığım bir kişi tarafından aranmanın bir cezası var mıdır ?
Bir sorun oluşturacağını sanmıyorum, ek olarak adam eğer yukarıda da denildiği gibi gerçekten işsiz ve uğraşan bir kişiyse şikayetçi olup suç duyurusunda bulunur. Ağır bir cümle değil ve dediğim gibi sorun oluşturabileceğini sanmıyorum. Aranan numaraları engelleyin ve takmayın. Sanal ortamda herkes birbirine hakaret ediyor. Herkes birbirine dava açsaydı sanalda adam kalmazdı.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Eğer peşine düşüp uğraşacak kadar takıntılı biriyse evet, sayılır.
Bu arada işsizlikle çok ilgisi yok, aksine kendisi veya yakını önemli bir konumdaysa daha hızlı sonuç alacağı için daha çok peşine düşer bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,867
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom