Bu darboğazdan mı oluyor?

boşta ram kullanimi korkulacak bir şey değil ki? kullanilmayacaksa neden duruyor bu ram o zaman. asıl olay oyuna girince windowsun kendi kullanımını kısıp oyuna daha çok yer ayırması
Boşta ram kullanımı demek arkada birsürü işlemlerin hazırda beklemesi demektir.

Kullanmadığım işlemleri neden hazırda bekleteyim ki?

Onun 32” versiyonu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17-18 bin falan oluyor sanırım kabaca sadece kasa. Çok detaylı hesaplamadım ama kabaca aldığım fiyatları yuvarladım.
hepsi 4k 60 hz va panel 4-8 ms arası seninki 4k çözünürlük mü emin misin?

Onun 32” versiyonu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17-18 bin falan oluyor sanırım kabaca sadece kasa. Çok detaylı hesaplamadım ama kabaca aldığım fiyatları yuvarladım.
Yazık olmuş hocam o fiyatlara tekrar satabilir misiniz bilmiyorum 15 16 bine satabilirsiniz sanırım bence o şekilde yapın

Custom sistem kullanıpta orijinal isonun hantallığını hissetsen keşke. Çok bariz kullanım hızı farkı var.
custom iso bi kere kurdum, memnun kalmadım hem istediğim bazı şeyler silinmişti ve güvenlik açısından rahatsız hissettirdi. yıllardır kendim elle debloat ediyorum windowsu, dediğin gibi microsoftun kullanmamizi istediği şekli çok hantal

oyun monitörü değil yalnız bunlar, televizyondan farkı yok dizi film izlemek için ideal sadece
Ana amacım oyun değildi, zaten rekabetçi oyunla işim yok.

Çözüm olarak sistemi depoya kaldırmaya karar verdim zaten, çok üstüne gitmeyeceğim oyun oynamam biraz nolacak sanki, gerçi PS4 de var onla bazı oyunları oynarım yeter bana.

Geri