Neler Yeni

bu diş tedavi ücreti iyi mi?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
1 implant 3 kaplama 6 dolgu değiştirme temizlik estetik dolgular vs yaptırıyorum.
tanıdıkları bir abiminde araya girmesi ile bana teklif edilen ücret 8500 tl üniversitede iken sağlık sorunum başlasın istemediğimden son ayda böyle bir şey yapıyorum teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
1 implant 3 kaplama 6 dolgu değiştirme temizlik estetik dolgular vs yaptırıyorum.
tanıdıkları bir abiminde araya girmesi ile bana teklif edilen ücret 8500 TL üniversitede iken sağlık sorunum başlasın istemediğimden son ayda böyle bir şey yapıyorum teşekkürler
toplam 10 tane 8500 çok iyi hele de bu piyasada
benim gittiğim dişçi sadece çekime 700 aldı
yirmilikle beraber iki dişi 2000 e çektirdim sen düşün artık

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
tanıdıkları bir abiminde araya girmesi ile bana teklif edilen ücret 8500 TL üniversitede iken sağlık sorunum başlasın istemediğimden son ayda böyle bir şey yapıyorum teşekkürler
İyi fiyat,soruyu görünce diş hekimliği son sınıf öğrencisine sordum

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toplam 10 tane 8500 çok iyi hele de bu piyasada
benim gittiğim dişçi sadece çekime 700 aldı
yirmilikle beraber iki dişi 2000 e çektirdim sen düşün artık
off dosttum çok fena istanbulda mısın sen istanbul harici şehirlerin ilçelerinde daha uyguna oluyor

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Diş çekimi 700lerden başlıyor implantı kaplamayı 8500 e getirmen çok iyi olmuş bence de paran varsa ya da ekonomin kaldıracaksa hiç düşünme sağlık çok önemli ilerleyen aylarda yıllarda fiyatlar çok artınca pişman olursun sağlığın da pişmanlığı çok kötü.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatlandırma hakkında bir şey diyemem ama sorun mutlaka yerli mi ithal mı diye
yerliler ile ithal arasında cidden kalite olarak çok fark var mı uzmanlar şey diyor en fazla yüzde2 fark oluyormuş önemli olan kemiğin kabullenmes,i ve dişçinin deneyimi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Devlet doktorları isteklerinizi yerine getiremiyor mu? (Meraktan dolayı soruyorum.)

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Devlet doktorları isteklerinizi yerine getiremiyor mu? (Meraktan dolayı soruyorum.)
evet en fazla 1 iyi birisiyse 2 dolgu yapıyor. randevu zaten haftalar sonraya ve kaplama ve implantı devlet hiç bir şekilde sigorta kapsamına almıyor. benim hem zamanımda aşırı kısıtlı

Omnissiah

80+ Bronze
fiyat iyi.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
İyi fiyat

Top Bottom