SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
atıyım hocam bi dkdosyayı virüs totale atınca ne çıkıyor
hocam dosya virüs. ayrıca sizin pc ye 2 ayda bir virüs giriyor yine konunuzu görmüştüm biraz dikkatli olun hocam .Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar ets 2 için dlc yükledim internetten trojan var diyor ne yapmalıyım ?
evet hocam yine girmşti ama bilmiyorum 2.defa başıma geldi dikkat edeceğim teşekkürlerhocam dosya virüs. ayrıca sizin pc ye 2 ayda bir virüs giriyor yine konunuzu görmüştüm biraz dikkatli olun hocam .
dosyayı virüs totale atınca ne çıkıyor
Hocam dosyanın ismi direk trojan ztn virüs tabi
hocam dosya virüs. ayrıca sizin pc ye 2 ayda bir virüs giriyor yine konunuzu görmüştüm biraz dikkatli olun hocam .
Hocam direk gidin trojan sade indirin daha iyievet hocam yine girmşti ama bilmiyorum 2.defa başıma geldi dikkat edeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
böyle hocamlar sonuçlar
kaspersky sildi hocam virüsü pcden daha da kalmamıştır diye umuyorumHocam direk gidin trojan sade indirin daha iyi
İnşallah hocam dikkat edinkaspersky sildi hocam virüsü pcden daha da kalmamıştır diye umuyorum
dosyayı silin hocam bir şeyi indirdikten sonra en temizi daha hiç açmadan direkt virüstotale atmak ben hep öyle yapıyorum yıllardır hiç virüs bulaşmadıevet hocam yine girmşti ama bilmiyorum 2.defa başıma geldi dikkat edeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
böyle hocamlar sonuçlar
tamamdır hocam aklımda bulunsun teşekkürler pcde virüs kalmamıştır inşallahdosyayı silin hocam bir şeyi indirdikten sonra en temizi daha hiç açmadan direkt virüstotale atmak ben hep öyle yapıyorum yıllardır hiç virüs bulaşmadı
Pc o kadar alışmış ki virüs girince garipsemiyor artık..hocam dosya virüs. ayrıca sizin pc ye 2 ayda bir virüs giriyor yine konunuzu görmüştüm biraz dikkatli olun hocam .