chèvre 80+ Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Reda Nadir 10 Mart 2024 #1 Masaüstümde setup diye bir dosya var pes13 indirirken geldi indiremedim sildim setup dosyası kaldı ama o dosya silinmiyor "bu dosyayı silmek için yönetici izni sağlamalısınız" diyor. Ne Yamalıyım
Masaüstümde setup diye bir dosya var pes13 indirirken geldi indiremedim sildim setup dosyası kaldı ama o dosya silinmiyor "bu dosyayı silmek için yönetici izni sağlamalısınız" diyor. Ne Yamalıyım
Charlster 80+ Bronze Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 622 Dahası Reaksiyon skoru 308 İsim Cihan Mert Karagöz 10 Mart 2024 #2 bilgisayarı güvenli modda başlatıp silebilirsin. bilmiyorsan win+r msconfig önyükleme sekmesinden ayarlayabilirsin
bilgisayarı güvenli modda başlatıp silebilirsin. bilmiyorsan win+r msconfig önyükleme sekmesinden ayarlayabilirsin
chèvre 80+ Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Reda Nadir 10 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Charlster yazmış: bilgisayarı güvenli modda başlatıp silebilirsin. bilmiyorsan win+r msconfig önyükleme sekmesinden ayarlayabilirsin Devamı için tıklayın... pcnin antivirüsü ile sildim güvenlik modunu bilmiyordum sağol
Charlster yazmış: bilgisayarı güvenli modda başlatıp silebilirsin. bilmiyorsan win+r msconfig önyükleme sekmesinden ayarlayabilirsin Devamı için tıklayın... pcnin antivirüsü ile sildim güvenlik modunu bilmiyordum sağol