Neler Yeni

Bu durumda ne yapmamız lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Şimdi biz ingilizce sınavı olduk genelde düşük oldu notlar en yüksek 62 not ben 06 Alldım hoca işlemediğimiz konudan soru soruyor 52 puan soru değeri var sonra verdiği konuyu değiştiriyor ve 34 Puan soru daha gidiyor ve bu konuyu sınav olmadan 10 dk önce söylüyor kitapta bazı sayfalar verdi bu kesin çıkçak dedi cevaplarıda verdi onları yaptım sonra bize verdiği cevaplar yanlış çıktı sınıfta ben hariç herkes kopya çekti az da olsa en düşük ben aldım sınıf ortalaması ingilizcede 45 oldu hocaya gittik sınıfça yeni sınav yapalım diyor hocanın umrunda bile olmadı herkesin ortalaması düşecek notları girerse yapmalıyız cimere şikayet etmelimiyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up up up up up up up up up

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Hocam bu durumda şikayetiniz pek etkili olmayabilir. Genelde klasik taktikleri bunlar şunu bunu söyledim bunlar çıkacak der sınavda farklı bir şey önünüze sunar, zaten kendisinin iyi bir bahanesi olacağı için ondan yana olurlar. Sonraki sınavda güzel bir not almaya çalışın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu durumda şikayetiniz pek etkili olmayabilir. Genelde klasik taktikleri bunlar şunu bunu söyledim bunlar çıkacak der sınavda farklı bir şey önünüze sunar, zaten kendisinin iyi bir bahanesi olacağı için ondan yana olurlar. Sonraki sınavda güzel bir not almaya çalışın.
Tüm sınıf şikayetçi ama

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Tüm sınıf şikayetçi ama
Biz de biyoloji hocası ÖSYM sorularını soracam demişti herkeste o sorulara çalıştı ezberledi sonrasında hoca ÖSYM sorularını bir kitaptan almış kitap ta telif yememek için soruları değiştirmiş ama benziyorlar birbirlerine bizde direkt işaretledik hoca bize kızdı karşı çıktık filan sonra tüm okul şikayet edince tekrar yaptı sınavı

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
bir şey yapmak zorunda değil. Siz istediniz diye sınav yapmak zorunda da değil. Hocanın insafına kalmış ister yapar ister böyle bırakır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
. Siz istediniz diye sınav yapmak zorunda da değil.
sınıf ortalaması 45 normalde 50 altı olunca sınıf ortalamasında sınav tekrarlamansı lazım hocaya birdaha söylüycezde hadi bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
bir şey yapmak zorunda değil. Siz istediniz diye sınav yapmak zorunda da değil. Hocanın insafına kalmış ister yapar ister böyle bırakır
ama işlemediği konulardan çıkmış onu nasıl yapsınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
yazılı yapılan sınıflardan herhangi birinin başarı ortalaması 50 nin altında olursa sınav tekrarlanır. sınava başarısız olan öğrencilerin yanında başarılı olan öğrencilerde katılabilir. aldıkları puanlardan yüksek olanı geçerli olur bu madde neyin nesi peki

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
yazılı yapılan sınıflardan herhangi birinin başarı ortalaması 50 nin altında olursa sınav tekrarlanır. sınava başarısız olan öğrencilerin yanında başarılı olan öğrencilerde katılabilir. aldıkları puanlardan yüksek olanı geçerli olur bu madde neyin nesi peki
Ne ortaokul ne de lise hayatımda sınıf ortalaması düşük diye sınav tekrarı yapan hoca görmedim. Düşükse düşüktür yani öğrenciler yapamadı diye öğretmenin tekrar soru hazırlanması bence mantıksız. Yönetmelikte varsa böyle bi madde mebe yada cimere yazın.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben edebiyatta yaşamıştım. 34 almıştım. Bizim sınıf hocası konuştu flan işte sonra yeniden sınav yaptı. 100 almıştım. İnş sende de böyle olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Son durum hoca birde uygulama sınavı yapacakmış 3.olarak benim sınavımı yanlış okumuş 10 aldım

Top Bottom