Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Egzoz fan olarak yaygın olarak kullanıyor diye bunu tercih ettim kasam hiç hava almıyor sıcak havayı dışarıya atamıyor eski kasa o yüzden bence biraz iş görür buEgzoz fanının cfm i yüksek olmalıdır, ona göre siz yorumlayın
Kim kullanıyor?Egzoz fan olarak yaygın olarak kullanıyor diye bunu tercih ettim kasam hiç hava almıyor sıcak havayı dışarıya atamıyor eski kasa o yüzden bence biraz iş görür bu
Tanıdıklar var Hocam onlar aldı memnunum dediler banaKim kullanıyor?
Siz önermiyor musunuz HocamKim kullanıyor?
Asla önermiyorum, aydınlatma şart ise bütçe arttır bunu alTanıdıklar var Hocam onlar aldı memnunum dediler bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz önermiyor musunuz Hocam
Aydınlatma şart değil hocam iptal edebilirim daha iyisi varsa ışıksız ama iyi bir taneAsla önermiyorum, aydınlatma şart ise bütçe arttır bunu al
![]()
ID-Cooling NO-9215-XT ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling NO-9215-XT ARGB Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling NO-9215-XT ARGB Kasa Fanı özelliklerini incele, 268,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aydınlatma şart değil hocam iptal edebilirim daha iyisi varsa ışıksız ama iyi bir tane
Fan kötü ama o bütçenin üstüne çıkamazsan başka fan almanın bir mantığı yok o bütçedekiler aşağı yukarı aynı.Aydınlatma şart değil hocam iptal edebilirim daha iyisi varsa ışıksız ama iyi bir tane
Geçici süreliğine alıyorum Hocam yeni kasaya geçene kadrFan kötü ama o bütçenin üstüne çıkamazsan başka fan almanın bir mantığı yok o bütçedekiler aşağı yukarı aynı.
Önerdiğiniz fanı yeni kasa alınca da önerir misiniz?Fan kötü ama o bütçenin üstüne çıkamazsan başka fan almanın bir mantığı yok o bütçedekiler aşağı yukarı aynı.
EvetGeçici süreliğine alıyorum Hocam yeni kasaya geçene kadr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerdiğiniz fanı yeni kasa alınca da önerir misiniz?
Teşekkür ederim favoriye ekledim o zaman