Aqa bu modeli arıyorum bende kaç gündür Allah senden razı olsun bulursun benceAlıntıyı görüntüle
Eğer varsa abim'den rica edip yollamasını isteyeceğim.
GeForce RTX 2080 Founders Edition
GeForce RTX 2080 Reference (Bu ikisi.)
Ona sorman gerek.Alıntıyı görüntüle
Eğer varsa abim'den rica edip yollamasını isteyeceğim.
GeForce RTX 2080 Founders Edition
GeForce RTX 2080 Reference (Bu ikisi.)
Biliyorum ama abim daha gideli 1 yıl falan oldu bu ekran kartı falan fazla bilgili değil. Eğer varsa Alacağım sistemden ekran kartını çıkartıp sipariş bu ekran kartını isteyeceğim. 799 Dolar falan WON olarak ne kadar bilemem.Vardır herhalde güney korede olan abinin daha iyi biliyor olması gerekiyor ?
Güneykoreye özel illa n11 hepsiburada gibi siteler vardır abinden o siteleri isteyip bakman bu forumdan daha yardımcı olacaktır.Biliyorum ama abim daha gideli 1 yıl falan oldu bu ekran kartı falan fazla bilgili değil. Eğer varsa Alacağım sistemden ekran kartını çıkartıp sipariş bu ekran kartını isteyeceğim. 799 Dolar falan WON olarak ne kadar bilemem.
Bak bu aklıma gelmemişti teşekkürler,deneyeceğim.Güneykoreye özel illa n11 hepsiburada gibi siteler vardır abinden o siteleri isteyip bakman bu forumdan daha yardımcı olacaktır.
O zaman o siteleri abimden isteyeceğim.Olabilir. Güney Kore'deki web sitelerine bakmak lazım.
ülkemizde 7050TL olan sıfır RTX 2080S orada 5750 liraya tekabül ediyor vay beeeBiliyorum ama abim daha gideli 1 yıl falan oldu bu ekran kartı falan fazla bilgili değil. Eğer varsa Alacağım sistemden ekran kartını çıkartıp sipariş bu ekran kartını isteyeceğim. 799 Dolar falan WON olarak ne kadar bilemem.
Abim'de sırf bu yüzden gitti zaten. Bende gideceğim,yakında. iPhone XS Orada 1,150,000 WON sen düşün ne kadar ucuz olduğunuülkemizde 7050TL olan sıfır RTX 2080S orada 5750 liraya tekabül ediyor vay beee