Neler Yeni

Yardım Bu faksı kabul ederler mi?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar bilgisayar üzerinden şöyle form doldurdum sizce kabul ederler mi ?

1586466647948.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
El yazın olmadığı için iptal etmezler. Ayrıca form doldurmak şart olmaması lazım. Dilekçe yazarakta bu işi çözebilirsin. Müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olacaklardır.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
El yazın olmadığı için iptal etmezler. Ayrıca form doldurmak şart olmaması lazım. Dilekçe yazarakta bu işi çözebilirsin. Müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olacaklardır.
Sadece dilekçe yazarak olur mu yoksa kimlik fotokobiside gerekiyor mu ? Şey birde nereye vericem yine faks mı yapıcam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Sadece dilekçe yazarak olur mu yoksa kimlik fotokobiside gerekiyor mu ? Şey birde nereye vericem yine faks mı yapıcam ?
Ben daha once aynı işlemci şu şekilde yaptım;

VODAFONE İLETİŞİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
............. tc numaralı şahsım, ............... hizmet numaralı vodafone ...... aboneliğimin .................. sebepten dolayı iptalini arz ederim.
Saygılarımla
Tolga Yalçın
t.c.: .................. imza
şeklinde bir dilekçe ve nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotografını cekıp maıl yoluyla ıletmıstım ve 2 gun ıcersınde talebım dogrultusunda yardımcı olmuslardı.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha once aynı işlemci şu şekilde yaptım;

VODAFONE İLETİŞİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
............. tc numaralı şahsım, ............... hizmet numaralı vodafone ...... aboneliğimin .................. sebepten dolayı iptalini arz ederim.
Saygılarımla
Tolga Yalçın
t.c.: .................. imza
şeklinde bir dilekçe ve nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotografını cekıp maıl yoluyla ıletmıstım ve 2 gun ıcersınde talebım dogrultusunda yardımcı olmuslardı.
Kusura bakma abi son sorum vodafonenin e mail adresini bitürlü bulamadım bana söyler misin ? Birde kaç günde iptal ettiler ben bu kadar uzun sürceğini bilmediğim için TTnete de başvurdum ayın 23 ünde kurulum yapıcaklar ondan telaşlandım biraz .

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim