Neler Yeni

Bu fan kontrolcü işe yarar mı?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Kaya

Bu fandan kule tipim sesli çalışıyor diye aldım. Ek olarak kasa fanları da sesli çalışıyor ve reset sw den renkleri kontol ediliyor. Kule tipine taktım lakin önceki konumda da dediğim gibi anakartımda ARGB desteği yoktu. Ben de diğer fanlar gibi eklerim diye düşündüm ama hiçbir şekilde uyduramadım.

Fan şekli falan hoşuma gitti, sessizde çalışıyor.

Bunu alıp kasaya taksam 10 adet fan ekleyebiliyorum da zaten şu anlık 4 fan takabiliyorum. Kasamda max 10 fan destekliyor. Bu attığım linkteki üründe kontrol edilebilir mi? Fan hızı ayarı, fanları durdurma (gece film izlerken vesaire için) renkleri vs.

Yeri gelmişken sorayım. Şu an 3 ön 1 arkada fan takılı. 2 güç kaynağının üstüne, 2 üste, 2 de anakartın yanına da fan ekleyebilirim. Derecelere ne kadar etkisi olur? Olmasa da bu kontolcü işe yararsa zaten görsel şölen olur ama bilgili arkadaşlar yardımcı olursa aşırı memnun olurum, iyi forumlar.

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hüseyin doğan
Temudan daha önce bir şey almadım. Ek olarak 3 hafta kargo beklemeyi sevmiyorum bir de yanlış değilsem Temuda tek bir şey almıyorsunuz.
aynı durum bende de var. nzxt kule tipi soğutucum var. anakartım argb desteklemediği için ledleri yanmıyor şuan. bende onun led girşini molex olarak dönüştürüp diğer kasa fanlarıyla beraber bağlasam ledleri yanar mı acaba diye düşündüm. ama kimse yardımcı olmadı :) belki sende bu şekilde düşünebilirsin.

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Nuri
Temudan daha önce bir şey almadım. Ek olarak 3 hafta kargo beklemeyi sevmiyorum bir de yanlış değilsem Temuda tek bir şey almıyorsunuz.
Genelde 10 günde geliyor.Limite takılmamak,tek bir şey almak için bir açık var alınabiliyor

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Alican ekinci
googlede temu led yazın alışveriş sekmesine tıklayıp oradan siteye girin limit kalkıyor.2 tane kılıf aldım 250 liraya toplam.pcden yapın ama daha sağlıklı

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alperen Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
googlede temu led yazın alışveriş sekmesine tıklayıp oradan siteye girin limit kalkıyor.2 tane kılıf aldım 250 liraya toplam.pcden yapın ama daha sağlıklı
Hocam temudan bir şey almak istemiyorum. Bu gösterdiğim şeyi aldıktan sonra fanları bağlayıp kumandayla fonksiyonlarını kullanabilir miyim? Sorum bu. Ürün önerin desem yazardım.

Top Bottom