Neler Yeni

Bu fiyat farkına değer mi 4-5K Monitör önerisi

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
6kdan düştü hocam iyi monitör R25i-30 aynı kalitede 4.5k

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
Hz farkı mevcut aoc 0.5 MS LG 1 MS diğer özeliklerdede aoc daha iyi.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
Hocam bilmiyorum doğru diyorsunuz ama attığım aoc önerilen bir model fiyatıda düştü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
kardeş 0.5 ms olayına aldanma.lenovo yorumlarında da görebilirsin bunları.overdrive (yani tepki süresine O.C yapma) ayarlarını en son yani 4level yapman lazım ki 1 ms civarlarında alabilesin tepki süresini.o zaman da over shot yani aşırı ghosting oluşuyor.level 2 yaparsan yaklaşık 4-5 ms tepki süresine düşer monitör.fakat ghosting vs ortadan kalkar.bunu hacıgülün testlerinde de görebilirsin.bi kere lonovonun tasarımı berbat.görüntü kalitesde o kadar övüldüğü gibi değil.bi pivot özelliği iyi.hoparlörleri de boş.sana tavsiyem kimseye kulak asma casper gig-d al.inan bana lenovoda aldığın 4.6 ms casperda da alıyorsun ve ghosting yok.üstelik şahane bir tasarımı var.vesa için oldukça güzel tasarımı.bi ayak kısmı berbat ama ona da hepsiburadadadn ucuz yollu 100-150 tl aralağında vesa aparatları bulup duvara yada masana sabitleyebilirsin.bana kalırsa casperın görüntü kalitesi lenovodan daha iyi.bahsettiğin aoc nasıldı bilmiyorum.kullananalar açıklayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
kardeş 0.5 ms olayına aldanma.lenovo yorumlarında da görebilirsin bunları.overdrive (yani tepki süresine O.C yapma) ayarlarını en son yani 4level yapman lazım ki 1 ms civarlarında alabilesin tepki süresini.o zaman da over shot yani aşırı ghosting oluşuyor.level 2 yaparsan yaklaşık 4-5 ms tepki süresine düşer monitör.fakat ghosting vs ortadan kalkar.bunu hacıgülün testlerinde de görebilirsin.bi kere lonovonun tasarımı berbat.görüntü kalitesde o kadar övüldüğü gibi değil.bi pivot özelliği iyi.hoparlörleri de boş.sana tavsiyem kimseye kulak asma casper gig-d al.inan bana lenovoda aldığın 4.6 ms casperda da alıyorsun ve ghosting yok.üstelik şahane bir tasarımı var.vesa için oldukça güzel tasarımı.bi ayak kısmı berbat ama ona da hepsiburadadadn ucuz yollu 100-150 TL aralağında vesa aparatları bulup duvara yada masana sabitleyebilirsin.bana kalırsa casperın görüntü kalitesi lenovodan daha iyi.bahsettiğin aoc nasıldı bilmiyorum.kullananalar açıklayabilir.
illaki lenovo da ısrarcıysan; ayrıca sahibindene de bakarsan 3300 veya 3800 tl ye lenovo 25i yi uygun fiyata bulabilirsin beğenmemiş satıyor adam 10 civarı ilan var.

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
kardeş 0.5 ms olayına aldanma.lenovo yorumlarında da görebilirsin bunları.overdrive (yani tepki süresine O.C yapma) ayarlarını en son yani 4level yapman lazım ki 1 ms civarlarında alabilesin tepki süresini.o zaman da over shot yani aşırı ghosting oluşuyor.level 2 yaparsan yaklaşık 4-5 ms tepki süresine düşer monitör.fakat ghosting vs ortadan kalkar.bunu hacıgülün testlerinde de görebilirsin.bi kere lonovonun tasarımı berbat.görüntü kalitesde o kadar övüldüğü gibi değil.bi pivot özelliği iyi.hoparlörleri de boş.sana tavsiyem kimseye kulak asma casper gig-d al.inan bana lenovoda aldığın 4.6 ms casperda da alıyorsun ve ghosting yok.üstelik şahane bir tasarımı var.vesa için oldukça güzel tasarımı.bi ayak kısmı berbat ama ona da hepsiburadadadn ucuz yollu 100-150 TL aralağında vesa aparatları bulup duvara yada masana sabitleyebilirsin.bana kalırsa casperın görüntü kalitesi lenovodan daha iyi.bahsettiğin aoc nasıldı bilmiyorum.kullananalar açıklayabilir.
Overdrive konusunda haklısın ama casper öneren pek görmedim hangi model atarbilir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
Hocam bilmiyorum doğru diyorsunuz ama attığım aoc önerilen bir model fiyatıda düştü.
Hocam bu modele ne diyorsunuz iyi midir

Bayramdurmus

80+ Bronze
4900’e geliyor bak derim

Ekler

• IMG_4449.jpeg
    IMG_4449.jpeg
    296.2 KB · Hit: 11
Top Bottom