@Banxtre @AydinSahinBeyler n11de kulaklik 663tl 15tl indirim kodu geldi ve papara cashbacki ile toplamda 616tl oluyor sizce 616tlye suan almalimiyim yoksa ay basinda filan fiyati daha cok duser mi?
Kablosuz İnternet ve ekipman kullanmiyorsan ve kulaklığı sadece kablosuz kullanacaksan alınır ,kablosuz şart değilse başka alternatiflere yönelebilirsin.Beyler n11de kulaklik 663tl 15tl indirim kodu geldi ve papara cashbacki ile toplamda 616tl oluyor sizce 616tlye suan almalimiyim yoksa ay basinda filan fiyati daha cok duser mi?
Faruk yakın zamanda indirim yapmıştı, o zaman fiyatı 599 TL'den satılıyordu.Beyler n11de kulaklik 663tl 15tl indirim kodu geldi ve papara cashbacki ile toplamda 616tl oluyor sizce 616tlye suan almalimiyim yoksa ay basinda filan fiyati daha cok duser mi?
Ben de suan drop plus var cok begeniyorum fakat kablosundan rahatsizim fury x de aynisinin kablosuzuymus o yuzden almak istiyorumKablosuz İnternet ve ekipman kullanmiyorsan ve kulaklığı sadece kablosuz kullanacaksan alınır ,kablosuz şart değilse başka alternatiflere yönelebilirsin.
kulaklık hakkında bi fikrim yok ama rampage pişmanlıktır.Beyler n11de kulaklik 663tl 15tl indirim kodu geldi ve papara cashbacki ile toplamda 616tl oluyor sizce 616tlye suan almalimiyim yoksa ay basinda filan fiyati daha cok duser mi?
Fury X iyi bir kulaklık değil doğru ama Drop Plus kullanıyorum çok memnunum.kulaklık hakkında bi fikrim yok ama rampage pişmanlıktır.
Marka için söylemek mantıksız, o zaman Mercedes'te pişmanlık, BMW'de pişmanlık, AUDi'de pişmanlık.kulaklık hakkında bi fikrim yok ama rampage pişmanlıktır.
Void Wireless indirimlerde 900 TL civarında satılıyor.indirimlerde Void Elite Wireless
oyuncu koltuğu kulaklık mouse klavye hepsini kullandım en ucuzlarını da değil kaliteli ama uzun kullanım için uygun değilFury X iyi bir kulaklık değil doğru ama Drop Plus kullanıyorum çok memnunum.
Neden pişmanlıktır ?
verdiğin örnek çok saçma kulaklığı bilmediğimi söyledim zatenMarka için söylemek mantıksız, o zaman Mercedes'te pişmanlık, BMW'de pişmanlık, AUDi'de pişmanlık.