Neler Yeni

Bu gelen mesajda ne demek istiyor bilen var mı

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
valla şu anda okulu aramam mı geerkiyor elimde birinden aldığımız emanet eski laptop var ve bir de kardeşim var çok zorluk yaşıyoruz ben okulu arayayımmı

eba konusunda evde ebaya giricek tablet telefon gibi teknolojik cihaz yoksa okulu ara izah et olayı tablet iste (gerçekten ihtiyacın varsa iste)

Onun dışında yardım talebi yollamıştın ya otomatik mesaj atmışlar 😒

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
eba konusunda evde ebaya giricek tablet telefon gibi teknolojik cihaz yoksa okulu ara izah et olayı tablet iste (gerçekten ihtiyacın varsa iste)

Onun dışında yardım talebi yollamıştın ya otomatik mesaj atmışlar 😒
dediğim gibi emanet pc var birinden aldık ve iki kardeşiz talep etsek sıkıntı olur mu
yada sınıf hocama durumu izah etsem

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
dediğim gibi emanet PC var birinden aldık ve iki kardeşiz talep etsek sıkıntı olur mu
yada sınıf hocama durumu izah etsem
İhtiyacınız varsa talep edin hiçbir sıkıntı olmaz
İlk başta sınıf hocanıza danışın ondan sonra müdürü ararsınız daha sağlıklı olur

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
İhtiyacınız varsa talep edin hiçbir sıkıntı olmaz
İlk başta sınıf hocanıza danışın ondan sonra müdürü ararsınız daha sağlıklı olur
valla abi babam diyorki normal zamanda olsa taksitle alırım diyor ama işte pandemi dönemi işlerimizi fena vurdu işler çok çok düştü babamada bişey diyemiyorum. hocama özelden yazdım durumu izah ettim fakat mesalı okumuş bişey yazmamış bana ama sınıf grubuna telefon,tablet yada bilgisayarında sorun olup canlı derse giremeyenler var mı diye sormuş. acaba okula mı bildirdi ki. seninde kafanı ağrıttım çok soru sordum kusura bakma hakkını hll et abi

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
valla abi babam diyorki normal zamanda olsa taksitle alırım diyor ama işte pandemi dönemi işlerimizi fena vurdu işler çok çok düştü babamada bişey diyemiyorum. hocama özelden yazdım durumu izah ettim fakat mesalı okumuş bişey yazmamış bana ama sınıf grubuna telefon,tablet yada bilgisayarında sorun olup canlı derse giremeyenler var mı diye sormuş. acaba okula mı bildirdi ki. seninde kafanı ağrıttım çok soru sordum kusura bakma hakkını hll et abi
Önemli değil na zahmet olcak hocandan cevap bekle olmadı yarın sabah bir daha sorarsın büyük ihtimal okula iletmiş olabilir

Saten pandeni süreci herkesi vurdu işsiz kalan işi batan maaş alamayan çok var babanın durumu iyi değilse üstüne gitme adamın ama aile ne okuldan istediğini bahset bence onlardan habersiz bir şey yapma

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
Önemli değil na zahmet olcak hocandan cevap bekle olmadı yarın sabah bir daha sorarsın büyük ihtimal okula iletmiş olabilir

Saten pandeni süreci herkesi vurdu işsiz kalan işi batan maaş alamayan çok var babanın durumu iyi değilse üstüne gitme adamın ama aile ne okuldan istediğini bahset bence onlardan habersiz bir şey yapma
haberleri var babam öğretmeninle bi konuşayım diyor durumu anlatayım diyor

Top Bottom