Neler Yeni

bu gençer gamingi nasıl önerebiliyorlar???

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
allah beni kahretseydide o siteye girip sipariş vermeseydim sövmemek için kendimi çok zor tutuyorum ayın 12 sinde sipariş verdik nezaman kargoya verilcek diyoruz 7-15 iş günü diye aynı cevabı yazıp duruyorlar arıyorum telefonu kapatıyorlar açan yok bu firmayla nasıl işbirliği yaptılar kafayı yemek üzereyim artık iade etsek para iadeside 10 gün sürecek iyice uzayacak işimiz ne yapacağız bu firmaya destek veren biri yardımcı olsun artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

@GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül

allah beni kahretseydide o siteye girip sipariş vermeseydim sövmemek için kendimi çok zor tutuyorum ayın 12 sinde sipariş verdik nezaman kargoya verilcek diyoruz 7-15 iş günü diye aynı cevabı yazıp duruyorlar arıyorum telefonu kapatıyorlar açan yok bu firmayla nasıl işbirliği yaptılar kafayı yemek üzereyim artık iade etsek para iadeside 10 gün sürecek iyice uzayacak işimiz ne yapacağız bu firmaya destek veren biri yardımcı olsun artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

@GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül
kanka kargo 1 ay sonra gelirse şükret
ben itopyadan aldım 5 güne kargom geldi
itopya adamdır adam

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka kargo 1 ay sonra gelirse şükret
ben itopyadan aldım 5 güne kargom geldi
itopya adamdır adam
bende daha önce itopyadan alışveriş yapıyordum da hazır sistem satın aldım şimdi almaz olaydım 7-15 iş günü diyolarda o süre içerisinde kargoya vereceklerinide düşünmüyorum ki gelse bile bir sorun çıkacak eminim bu işe birinin el atması lazım

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Firmadan bağımsız sorun yaşamayan kişiler bir anda at gözlüğü takıp sorun yaşayanları görmezden geldikleri için ölümüne savunuyorlar genelde.
verdikleri cevaba bakarmısınız

-ayın 12 sinde verilen sipariş neden hala kargoya verilmiyor bu kadar uzun süren şey nedir? elinizde ürünmü yok ne yani böyle yaptığınızda bir müşteri birdaha sizden ürün alırmı?
-
Merhabalar siparişinizin kargoya verilme süresi 7-15 iş günüdür. Haftasonları ve resmi tatiller iş gününden sayılmamaktadır.
-elinizde stokmu yok? stok yoksa neden satışa koyuyorsunuz 1 hazır sistemin kargoya verilmesi nasıl bukadar uzun sürebilir açıklar mısınız?
-
Merhabalar çıkarmış olduğumuz tüm hazır sistemler kampanyalı hazır sistemler olduğundan kaynaklı sipariş yoğunluğu yaşamaktayız. Sizler sipariş oluşturdukça belli bir sıra oluşmaktadır ve sırasıyla sistemler çıkmaktadır. Stok ile alakalı herhangi bir problem yoktur

10.000 tl lik şeyi 2000 tl ye koysunlar bu siteden bir şey alırsam ne olayım..

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
ara sıra kargolarla st paylaşıyorlarda sizinkilerdenmi bilmiyorum

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
İnstagram hesaplarında story paylaşıyorlar kargolar ile kargolar senin sistemmi bilmiyorum
yok benim ürün hala hazırlanıyor da görünüyor çıldırmalık..... bu firmayı öneren youtuber göreyim demedik laf bırakmayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,243
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom