Neler Yeni

Bu gidişle Kazanamayacağım

Spectre_zz

80+ Bronze
Arkadaşlar iki aydir dershaneye gidiyorum, mezunum fakat netlerim hala artmadi cunku adam akilli calismadim hep ders basinda llmama ragmen sabah 9 bucuktan aksam 7ye kadar her gun dershanedeyim herkes cok calisiyor zaten en kotulerden biri benim. Gittigim dershane özel bi egitim kurumu koltuklarda ders calisiyoruz aile ortami gibi sorularimi arkadaslarima soruyorum falan ama netlerde hic artis yok. Bugun ayt vardi ve matematikten sadece 2 tane yapabildim hep ayt mat calismama ragmen oturup aglayamiyorum bile o kadar kotu ki durumum tytden 40 45 falan yapiyorum 7 ay kaldi sinava ne yapacagim tum arkadaslarim itu bogazicine gitti ben yine mezuna kalicam bu gidisle.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Ayetullah Taylan
Tyt yi bitirdin mi?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Ayetullah Taylan

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman ayt mat niye yapıyorsun
Deli gibi ayt mat ilerledi hoca cunku carpanlara ayirmadan basladik ve su an logaritmadayiz 2 ayda ayt mat bitti ben lisede ders djnlememis adamim nasi yetiseyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derste soeu soruyor bilemezsek deli gibi azarlanip asagilaniyoruz ne calisacaktim baska

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ilyas koç
Öncelikle başkalarıyla kendini kıyaslama. Sadece kendinle yarış. Herkes doktor avukat mühendis olacak diye de bir şey yok. Yanlış anlama , herkesin kapasitesi ve temeli aynı değil.

Anlattıklarına göre Sabah 9 da gidip akşam 7 de gelmen bir işe yaramıyor , belli ki verimli çalışamıyorsun

Çalışma tarzını değiştir. Konuyu çalışıp o konunun sorularını hemen çözmen lazım. Çözdükten sonra yanlışların üstünde durursan daha akılda kalıcı olur

Konular bitmeden denemelerde aldığın netlerin pek bir önemi yok , bilmediğin konuların sorusunu çözemezsin sonuçta

Dershanedeki dersleri anlamıyorsan evde de bol bol tekrar etmen gerekir

Birde hedefin var mı ? Hedef yoksa hırs yapamazsın, başkalarıyla kendini kıyaslayıp moralini düşürürsün sadece.

7 ay da yeterince uzun . Düzenli ve verimli çalışınca şu anki haline kıyasla çok daha başarılı olabilirsin

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Ayetullah Taylan
Deli gibi ayt mat ilerledi hoca cunku carpanlara ayirmadan basladik ve su an logaritmadayiz 2 ayda ayt mat bitti ben lisede ders djnlememis adamim nasi yetiseyim

Derste soeu soruyor bilemezsek deli gibi azarlanip asagilaniyoruz ne calisacaktim baska
Bende senin gibi dershane benzeri bir yere gittim birkaç hafta anca dayanabildim ailem zorla gönderiyordu zaten orada hoca problemlere giriş yaptığı gün ben daha temel kavramlara yeni başlamıştım bu böyle olmaz diyip evde çalışmaya devam ediyorum kendi düzenimle tyt matta kalem oynatmıyordum oraya gittim gene oynatamadım ben kamptan ilerledim şuan kesir problemlerindeyim en son tyt mat denemem 12.5 tu kısaca evde çalışacaksan dershane zaman kaybı çık oradan

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle başkalarıyla kendini kıyaslama. Sadece kendinle yarış. Herkes doktor avukat mühendis olacak diye de bir şey yok. Yanlış anlama , herkesin kapasitesi ve temeli aynı değil.

Anlattıklarına göre Sabah 9 da gidip akşam 7 de gelmen bir işe yaramıyor , belli ki verimli çalışamıyorsun

Çalışma tarzını değiştir. Konuyu çalışıp o konunun sorularını hemen çözmen lazım. Çözdükten sonra yanlışların üstünde durursan daha akılda kalıcı olur

Konular bitmeden denemelerde aldığın netlerin pek bir önemi yok , bilmediğin konuların sorusunu çözemezsin sonuçta

Dershanedeki dersleri anlamıyorsan evde de bol bol tekrar etmen gerekir

Birde hedefin var mı ? Hedef yoksa hırs yapamazsın, başkalarıyla kendini kıyaslayıp moralini düşürürsün sadece.

7 ay da yeterince uzun . Düzenli ve verimli çalışınca şu anki haline kıyasla çok daha başarılı olabilirsin
Haklisin kral hedefim 2 ay oncd itu de herhangi bir muhendislikti fakat şu an cok demorilize oldum o yuzden hayal gibi biraz.Evet temelim yok fakat %3 dilimle alan bir liseden mezunjm yani kapasitede sorun yok her seyi cok cabuk anliyorum fakat konular yeni o yuzden sıkınti çekebiliyorum ayt matta. Ben lisede asiri asosyaldim ve sporla ugrasiyordum sadece, bizim dershanede insanlar cok cana yakin ve bazen muhabbete daliyorum yani o yuzden verimli olmuyor olabilir sosyallesmeye odaklaniyorum bazen. Konu dinledigimde de anlayamayabiliyorum hemen ama senin dedigin gibi soru cozmek lazim

Şu an tyt fizik kimya ve biyoloji bitti sayilir aytye gecicekler haftaya, bi andan logaritma ve trogonometri isliyoruz nasil planliyayim kendimi senxe gerekirse gelecem dershaneden 4de gece 1 e 2 ye kadar araliksiz calisicam yetismesi icin

Top Bottom