Neler Yeni

Bu Güç Kaynağı Sıkıntı Çikarirmi

invy

80+ Bronze
bende modartın 11klık arc a750li sistemi var gameboosterın 550wlık psu var içinde elektrik 1 kere gitti o da fırtına var diye hemen fişi çektim doğru düzgün gelince taktım fişi sorun olmadı kasa aynı benimki bu arada.
Hocam PSU ses yapiyormu cw

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Hocam PSU ses yapiyormu cw
psu değilde bazen ekran kartı cw yapıyor çok çok yüklenirse (valorantta menüde oldu 1 2 kez fpsyi kıstım bilerek menüde)

invy

80+ Bronze
psu değilde bazen ekran kartı cw yapıyor çok çok yüklenirse (valorantta menüde oldu 1 2 kez fpsyi kıstım bilerek menüde)
Teşekkürler herkese sistemi aldım 3050 bu ekran kartı yapmaz bence PSU yapmıyorsa 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam PSU dan yapmiyor kesin demi

Son düzenleme:

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Teşekkürler herkese sistemi aldım 3050 bu ekran kartı yapmaz bence PSU yapmıyorsa 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam PSU dan yapmiyor kesin demi
Hocam pek sanmıyorum menüdeydim 700 800 FPS oldu o sırada cw yaptı ben de menü FPSsini kıstim geçti hiç sanmıyorum psudan geldiğini

invy

80+ Bronze
Hocam pek sanmıyorum menüdeydim 700 800 FPS oldu o sırada cw yaptı ben de menü FPSsini kıstim geçti hiç sanmıyorum psudan geldiğini
tamamdır hocam teşekkür ederim

invy

80+ Bronze
Sistem ne kadar sürede eline ulaşti ben 7 Eylül'de sipariş ettim şuan hala hazırlanıyor UPS kargo getirecekmis kargoya verilmedi hala

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Sistem ne kadar sürede eline ulaşti ben 7 Eylül'de sipariş ettim şuan hala hazırlanıyor UPS kargo getirecekmis kargoya verilmedi hala
Bro bende de ilk UPS yazdı ama yurtiçiye dönüştü ben Van'da oturuyorum ona rağmen salı akşamı sipariş verdim cuma günü 15.00 sularında geldi Van'da oturmama rağmen ama ben o sistemi alan ilk kişilerdendim o yüzden daha önce hazırlanmıştır benim sistem dizinde 4 güne gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
Bro bende de ilk UPS yazdı ama yurtiçiye dönüştü ben Van'da oturuyorum ona rağmen salı akşamı sipariş verdim cuma günü 15.00 sularında geldi Van'da oturmama rağmen ama ben o sistemi alan ilk kişilerdendim o yüzden daha önce hazırlanmıştır benim sistem dizinde 4 güne gelir.
Tamamdir benimki İstanbula gelicek salı çarşamba filan gelir o zaman faturayı siteden almıyorum elime ulaştığında mi çıkıyor fatura

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
Tamamdir benimki İstanbula gelicek salı çarşamba filan gelir o zaman faturayı siteden almıyorum elime ulaştığında mi çıkıyor fatura
Evet bende anakart kutusunun içinden çıktı bir de her ürünün garantisini bulamadım ben ama garantilik bişi olursa fatura gerekiyormuş sadece zaten

• Beğen

invy

80+ Bronze
Evet bende anakart kutusunun içinden çıktı bir de her ürünün garantisini bulamadım ben ama garantilik bişi olursa fatura gerekiyormuş sadece zaten
Hocam kargoda bı sıkıntı varmiydi kırık yarık

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR